Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi put o razvodu

Ana Zaninović otkrila da se razvodi nakon četiri godine braka: 'Sve sam napravila, ali nije išlo'

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/7
17.09.2021.
u 14:57

Dogovor da svatko nastavi svojim putem Ana i njezin suprug donijeli su poslije devet godina ljubavi.

Bivša svjetska prvakinja u taekwondou, Splićanka Ana Zaninović (34) razvodi se nakon četiri godine braka. Naime, kako je otkrila za Gloriju, sa suprugom i splitskim poduzetnikom Dujom Đapićem ne živi još od veljače. 

- Još nismo službeno razvedeni, no ne živimo zajedno od veljače. U pitanju nije treća osoba, jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo - kazala je Zaninović, za čiji je bračni brodolom dosad znao samo najuži krug ljudi, a ovo je prvi i posljednji put da komentira svoj razvod.

- Najteži period je iza mene i sada sam spremna krenuti dalje. Što se tiče našeg sinčića Tome, njegova nam je sreća najvažnija i zbog njega ćemo uvijek biti u korektnim odnosima. Brak je za mene svetinja i uistinu sam napravila sve u svojoj moći da obitelj održim na okupu. Ali nije išlo - govori Ana, dodajući da je s troipolgodišnjim sinčićem Tomom ostala živjeti na istoj adresi.

Dogovor da svatko nastavi svojim putem Ana i njezin suprug donijeli su poslije devet godina ljubavi. Dvije godine mlađeg Duju, koji je u Londonu diplomirao ekonomiju, upoznala je u teretani u sklopu splitskog taekwondo kluba Marjan. Vjenčali su se u lipnju 2017., a par mjeseci prije toga doznali su da će postati roditelji. Njihov Toma na svijet je došao u prosincu, iste zime kad je prvo dijete rodila i njezina blizanka Lucija, s kojom je Ana dijelila sve sportske uspjehe, a sada joj je najveća podrška u novom životu.

VIDEO>>Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Ključne riječi

Komentara 22

DU
Deleted user
15:33 17.09.2021.

To je uvijek tragedija za dijete, neka mu Bog podari sreću

L1
legalega_1
17:30 17.09.2021.

pa lik je na tinderu godinama...neka si skuzila

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
10:51 18.09.2021.

Sada si shvatila da niste jedno za drugoga ,,,8 godina prije braka i 4 u braku...bolje se pitaj zašto si sve napravila -jer upravo ste zbog toga što si sve napravila u braku, sad i pred razvodom..kad se sve napravii -onda je sve i gotovo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije