Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši seks simbol

Naša pjevačica zarađivala 11 tisuća kuna tjedno u reality showu, a sada ljudima pomaže bioenergijom

31.08.2019.
u 17:38

Pjevačica grupe "Denis&Denis" Marina Perazić progovorila je o teškom periodu u svom životu i zaradama u reality showovima.

Nekada je bila seks simbol ovih prostora, ali onda ju je život bacio na koljena i upala je u financijske probleme. Marina Perazić žarila je i palila bivšom Jugoslavijom hitovima "Soba 23", "Ja sam lažljiva" i "Program tvog kompjutera" i jedno vrijeme je živjela u Novom Sadu odakle se vratila prije godinu i pol u rodnu Rijeku kako bi skrbila o 87-godišnjem ocu Tomi.

Čak je tri puta morala sudjelovati u reality showu "Farma", jednom u hrvatskoj i dva puta u srpskoj verziji, kako bi se izvukla iz financijskih problema, piše Slobodna Dalmacija.

- U jednom sam trenutku zapostavila karijeru jer sam se posvetila djeci i taj mi je novac pomogao riješiti mnoge egzistencijalne stvari. Bila sam izuzetno dobro plaćena, tisuću i pol eura tjedno. Evo i sada me zovu da uđem u ''Zadrugu'', ali ne želim to jer mi nije neophodno niti mi se sviđa koncept - tvrdi pjevačica koja je u srpskoj verziji "Farme" došla do superfinala.

Ne razmišlja o odlasku u "Zadrugu" jer, kako kaže, prioritet joj je briga za tatu. 

- Ja to moram, moja je dužnost i obveza. Željela bih da poživi još koju godinu. ‘Farma’ je još i imala nekog smisla, u ovim novim realityjima bilo bi me sram sjediti za istim stolom s nekim osobama - poručuje Riječanka koja se nikad nije udavala.

U vezi je s Ivanom Feceom Firčijem, bubnjarem benda EKV. Ima 27-godišnju kćer Miju i 24-godišnju kćer Lunu koje je rodila u New Yorku gdje je pobjegla kad je slava postala preveliki teret. Pohvalila se, među ostalim, kako je prije godinu dana završila seminar Tesla metamorfoze.

- Slično je reikiju, samo što na ljude ne polažem ruke. Nastojim kroz bioenergiju održavati stabilno zdravstveno stanje i pomagati drugima - rekla je Marina.
 

 

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
19:25 31.08.2019.

bila je popularna zbog čovjeka koji je napisao glazbu i tekst, Tolje....i bila je stvarno zgodna i atraktivna.. kažete i da je pobjegla od tereta slave, a nije... mislila je da je ugrožena u Rijeci i 90- ih je pobjegla u Beograd... nažalost, vrijeme ide, njeno je prošlo i eto....na Farmi je svima bila kao mama... meni je uglavnom pozitivna ali malko cmizdrava.... nisam jednom ljubio uz njenu pjesmu Ritam tvog kompjutera.. 😀.... i danas su to rado slušane stvari...

Avatar Meri
Meri
04:48 01.09.2019.

Možete li mi ili nam definirati taj dio "ovih prostora " ?! Kojh prostora??? Stavite granicu! Dotična je "pobegla" u svoj beograd i čekala razvoj situacije hoće li biti reka ili Rijeka. I sad je spala na najniže grane čimm se povlači po tim rialitijima samo po sebi daje odgovor gdje je.

Avatar rubinet
rubinet
19:11 31.08.2019.

Sic transit gloria mundi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije