Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eni Jurišić i Vjeko Ključarić

Naša pjevačica otkrila posebno ime koje su suprug i ona dali svojoj djevojčici: 'Naš mali svjetić'

Eni i Vjeko
Foto: Instagram
1/16
24.04.2023.
u 19:30

Riječka glazbenica Eni Jurišić ovih je dana postala mama, a sada je otkrila da je ime koje su suprug Vjekoslav Ključarić i ona odabrali za svoju djevojčicu, Elvie.

Riječka glazbenica Eni Jurišić (32) ovih je dana postala mama, a danas je podijelila fotografije svoje djevojčice te otkrila kako će se njezina kćer zvati. Eni je podijelila fotografije na kojima se vidi kako je malena drži za prst te kako ona nju drži za nogicu. 

- Elvie 23.4.2023. Naš mali svjetić – napisala je pored te označila svog supruga Vjekoslava Ključarića (36). U komentarima su joj mnogi uputili čestitke, a javio se i Vjeko.

- Naš mali svemir - napisao je.

Podsjetimo, vijest o dolasku malene Elvie otkrio je glumac Lovro Juraga na Instagramu nakon nastupa u showu "Zvijezde pjevaju", u kojem mu je Vjeko mentor. 

- Vjeko, srce moje! Moj mentor je večeras postao tatek, voli te tvoj učenik braco - napisao je Juraga uz zajedničku fotografiju s Vjekom.

Inače, Eni je početkom godine potvrdila da je trudna već pet mjeseci u razgovoru za Gloriju. S kolegom i suprugom Vjekoslavom izrekla je sudbonosno "da" na otoku Krku u svibnju prošle godine, a vijest da su se vjenčali prvo je na Instagramu je podijelio njihov prijatelj i kolega glazbenik Matija Cvek.

Upravo je Matija s Eni prošle godine snimio duet "Trebaš li me", hit pjesmu koja ju je postavila na mapu top hrvatskih izvođača. Kao objavu vjenčanja, Matija je tada podijelio zajedničku fotografiju uz koju je napisao blago izmijenjeni tekst njihovog hita "Trebaš li me": "Kad uzalud se daješ u ničije ruke, a treba ti Vjeko. Volim vas prijatelji".

Eni i Vjekoslav upoznali su se za vrijeme sudjelovanja u glazbenom showu "The Voice" 2016. godine, gdje je Eni pjevala pod mentorstvom glazbenice Indire Levak (49), a Vjekoslav s Jacquesom Houdekom (41).  A par je bio zajedno i u svim sezonama "A strane", zbog čega možemo sigurno reći kako ih je spojila zajednička ljubav - glazba.

Zaručili su se 2021. godine na otoku Rabu. Vjekoslav je jednom prilikom rekao kako mu je drago da se bave istim poslom jer tako i dobre i loše trenutke moraju proživljavati zajedno. Prije bavljenja glazbom, njegov interes je bio sport na vodi, wakeboarding, no zbog potrganih križnih ligamenata u koljenu morao je prekinuti tu karijeru, što ga je odvelo glazbi. 

VIDEO Traktorstopom do Liverpoola: Marica (74) i Mijat (77) spremaju se na najluđi koncert Leta 3

 

Komentara 1

BP
Besposlen pop
20:22 24.04.2023.

Obitelj i prijatelji zvat će ju Seka ili nešto slično

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije