Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Angelina Jolie

Mršavom pojavom nanovo zabrinula fanove!

13.11.2017.
u 15:58

Fanovi su zabrinuti jer misle da bi glumičin izgled mogao biti plod toga kako se glumica (ne) nosi sa posljedicama razvoda od slavnog Brada Pitta, koji je pokrenut još u rujnu 2016.

Angelina Jolie izgledala je ektremno mršavo kada se popela na pozornicu Hollywooda u subotu navečer.

Jolie je predstavila počasnu nagradu direktoru Agnesu Vardi na devetoj godišnjici Governors Awards  Akademije filmskih znanosti i umjetnosti.

Zvijezda je bila posebno aktivna u poslijednjih nekoliko tjedana, što ja zasigurno utjecalo na njezin izgled. Ni duga krem haljina nije uspjela sakriti koliko je slavna glumica mršava, već je samo uokvirila njenu pojavu.

Fanovi su zabrinuti jer misle da bi spomenuti izgled mogao biti plod toga kako se glumica (ne) nosi sa posljedicama razvoda od slavnog Brada Pitta, koji je pokrenut još u rujnu, 2016.

Jolie je priznala kako je prekid sa Brad Pittom bio iznimno težak i da pokušava ponovno izgraditi svoj život.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije