Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI GLUMAC

Momčilo Otašević raznježio pratitelje fotografijom s kćeri: Brine da tata ne izgori

Momčilo Otašević
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/9
11.07.2021.
u 23:00

"Jesi me dobro namazala da ne izgorim? Da! Evo samo još malo da te smočim i to je to", napisao je glumac u opisu fotografije.

Glumac Momčilo Otašević (31) na svojem je Instagram profilu podijelio fotografiju na kojoj se vidi da se nalazi na odmoru s obitelji. Iako glumac rijetko dijeli fotografije s djecom, sad je podijelio jednu baš takvu. Na objavi se vidi kako uživaju u sunčanju i kupanju, a malena Maša (2) pazi da njezin tata ne izgori na suncu. "Jesi me dobro namazala da ne izgorim? Da! Evo samo još malo da te smočim i to je to", napisao je glumac u opisu fotografije, a objava je osvojila mnoge simpatije pratitelja. "Ljubav i princeza tatina", stoji u komentarima. "Pa da, nemoj izgorjeti", komentirali su drugi brigu djevojčice za glumca kojemu se već na leđima vide crveni tragovi što možda znači da je njezina reakcija zakašnjela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

Glumac je otkrio da s obitelji ljetuje u Zadarskoj županiji, a to se vidi po fotografijama koje je posljednjih dana objavljivao.

Podsjetimo, Otašević je u braku sa svojom kolegicom, glumicom Jelenom Perčin (40) od 2018. godine te imaju dvoje djece: kćer Mašu i sina Jakšu koji se rodio u studenom prošle godine. Tim povodom glumac je rekao da smatra da je bolja osoba otkako je postao otac. "Teško mi je opisati sve te osjećaje koji su me preplavili", rekao je nakon rođenja sina. 

Inače, par se upoznao na snimanju serije 'Zora dubrovačka', a Perčin je istaknula da ju je odmah osvojio. Dodajmo i da glumica iza sebe ima brak s poduzetnikom Kristijanom Babićem iz kojeg ima kćer Lotu (11).

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston preko noći postala hit na društvenim mrežama

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije