Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Çağla Demir

Modne piste zamijenila je glumom

Çağla Demir
Foto: Ay Yapim
1/4
22.10.2017.
u 23:01

“Moji snovi napokon se ostvaruju. Uvijek sam predosjećala da će doći moje vrijeme i da ću početi glumiti”, kaže glumica, koja je u seriji “Bit ćeš moja” utjelovila lik Banu, Emirove ljubavnice i sudionice u nedjelima.

Ako mladu glumicu Çağlu Demir upitate kad je shvatila da želi postati glumicom, kao iz stopa odgovorit će vam da to zna oduvijek. Još kao mala obožavala je biti u središtu pozornosti, a svako obiteljsko druženje završilo bi, kaže, njezinom kratkom predstavom.

“Od djetinjstva sam gajila zanimanje za televiziju. Kad bih god gledala seriju ili film, uvijek bih pokušavala pronaći lik koji mi je blizak. A kad bih čitala knjige, uvijek sam se pronalazila u nekom dijelu priče. Obožavam taj šareni, veseli i zabavni glumački svijet”, otkriva 25-godišnja zvijezda kojoj je uloga u seriji “Bit ćeš moja” prva veća uloga na televizijskom ekranu.

Çağla je karijeru započela kao model snimajući reklame i kataloge, a nakon što je upoznala direktoricu casting agencije Tümay Özokur, uslijedila je važna prekretnica. Modne piste i fotografske studije zamijenila je televizijskima, a brzo je upisala i glumu na Akademiji za komunikacije u Ankari.

“Moji snovi napokon se ostvaruju. Uvijek sam predosjećala da će doći moje vrijeme i da ću početi glumiti”, kaže glumica, koja je u seriji “Bit ćeš moja” utjelovila lik Banu, Emirove ljubavnice i sudionice u nedjelima.

“Uloga Banu moj je prvi veliki glumački angažman. Plakala sam s njom, smijala se, uznemiravala i vikala. Ona je očito imala velik utjecaj na mene. Banu je ambicioznija od mene. Dosta je usmjerena na ono što radi, iako se osjeća nelagodno zbog situacije u kojoj se našla”, opisuje svoj lik u seriji koja je nominirana za Emmy International za najbolju telenovelu.

Rođena kao najmlađa kći u šesteročlanoj obitelji u gradu Samsunu na zapadnoj obali Turske, Çağla je oduvijek bila miljenica roditelja, koji su joj, priznaje, često popuštali.

“Kao djevojčica voljela sam se prenemagati i kao najmlađa u obitelji bila sam razmažena. Imala sam sretno djetinjstvo u kojem bih katkad radila smicalice drugoj djeci ili članovima obitelji te se onda skrivala iza oca, koji mi je uvijek najviše dopuštao, ali i popuštao”, rekla je.

Iako djetinjstvo pamti kao najbezbrižnije i jedno od najljepših razdoblja u životu, idila glumičine obitelji naglo je prekinuta preranom smrću njezina oca.

“Moje sestre i ja prerano smo izgubile oca. Bila sam iznimno povezana s njim, a onda smo mama, sestre i ja ostale same. Dugo nam je trebalo da se priviknemo na njegov odlazak”, izjavila je te dodala kako je upravo obitelj njezina najveća podrška.

“Imam vrlo šaroliku i golemu obitelj koja se sa mnom smije i plače. Na njih uvijek mogu računati”, govori.

Kao i većina turskih zvijezda, i ova nova glumačka uzdanica privatni život čuva isključivo za sebe. Javnosti je poznata jedino njezina veza s frizerom Kadirom Alkanom. Iako se nagađa da je par prekinuo, u intervjuu otprije tri mjeseci Çağla je komentirala kako ona i Kadir imaju vrlo lijepu vezu o kojoj ne voli govoriti u medijima.

“Sretna sam što imam Kadira u svom životu. On mi vjeruje, podržava me i razumije”, rekla je tada.

Nakon serije koja ju je vinula u glumački svijet, mlada Turkinja željno iščekuje nove projekte kojima se u potpunosti želi posvetiti, a pauze između snimanja iskoristit će za gledanje filmova, druženje s prijateljima, kuhanje i put u daleke i neistražene zemlje o kojima joj je želja pisati putopise.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije