Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neslihan Atagül

Zvijezda serije 'Bit ćeš moja': Uživam radeći s Burakom

Foto: Ay Yapim, Fox, Nova TV
1/3
16.07.2017.
u 20:19

Turska zvijezda koju trenutačno gledamo u sapunici "Bit ćeš moja" otkriva da uživa u svom poslu, kuhanju, slikanju te u braku s 11 godina starijim suprugom Kadirom

Poznatu tursku glumicu Neslihan Atagül Doğulu domaća je publika imala priliku upoznati u serijama “Kad lišće pada” i “Pitanje časti”, u kojoj je glumila sa sadašnjim suprugom Kadirom Doğuluom.

Danas 24-godišnju zvijezdu možemo gledati u seriji “Bit ćeš moja”, koja se  prikazuje na Novoj TV. Turkinja je u dramskoj uspješnici utjelovila bogatašicu Nihan, a glumački joj je partner Burak Özçivit, poznatiji kao Bali-beg iz serije “Sulejman Veličanstveni”, s kojim su Neslihan u prošlosti i privatno povezivali. “Atmosfera na setu je vrhunska. Pet dana u tjednu cijela je ekipa na okupu. Sretni smo i veseli snimamo cijeli ovaj projekt. Jednom riječju divno. Uživam radeći”, rekla je glumica, koja za svoj lik kaže da je iznimno kompleksan.

1/7

“Nihan je proživjela jako teške stvari i nastavlja ih proživljavati. Vjerujem da je psihički snažna jer ne proživljava normalne stvari. No Nihan ne zna upravljati kriznim situacijama i mislim da joj se zato događaju takve stvari. Ima novih uzbudljivih scena, vidjet ćemo što će se sve događati”, objašnjava Neslihan, koja se glumom počela baviti s 13 godina, kada je na prvu audiciju otišla bez znanja svojih roditelja.

“Iako sam na prvu audiciju otišla bez očeva i majčina dopuštenja, upravo su oni odigrali najveću ulogu u mojoj karijeri. Za samopouzdanje je zaslužna moja obitelj, ali ono ne znači da sam nezrela ili pretenciozno odvažna”, priznaje glumica te dodaje kako svoje uloge pomno odabire. “Ne želim raditi ono zbog čega ću se kajati kad se nakon 20 godina okrenem unatrag. Zato sam vrlo pažljiva kad odabirem posao i, ako treba, čekam”, objašnjava. U slobodno vrijeme glumica obožava slikati, voziti se sa suprugom na motoru te isprobavati kulinarske recepte svoje majke i svekrve.

“Izvrsno spremam ribu i znam kuhati osmanska jela. U posljednje sam vrijeme razvila interes prema fusion kuhinji. Spremam jela i dajem Kadiru da kuša. On voli sve što skuham. Kako sam zaljubljenica u krumpir, rado spremam jela od krumpira, ali onako kao što to čini moja mama”, kaže Neslihan. O njezinu bajkovitom vjenčanju na Bosporu s jedanaest godina starijim suprugom mediji su prošlo ljeto mnogo pisali, a lijepa Turkinja priznaje kako istinski uživa u braku.

“U braku nam je divno, sve je nekako ljepše. Kadir i ja zaista uživamo zajedno i godina nam je vrlo brzo proletjela”, rekla je i dodala kako biti udana za kolegu itekako ima prednosti.

“Jako dobro razumijemo jedno drugo i s tehničke i s emotivne strane. Nema potrebe za ulaganjem dodatnog napora. Razumijemo se u svega jednoj rečenici. Sad se možemo i češće viđati, što nas još više motivira. Jedno drugomu govorimo svoje mišljenje, ocjenjujemo se. Imamo vrlo kvalitetan dijalog. Možemo razgovarati na istoj frekvenciji, što opušta”, tvrdi zvijezda serije “Bit ćeš moja”, koja je otkrila i svoje planove za ljeto. “Želim vidjeti polarnu svjetlost. Svaki dan gledam vremensku prognozu na Islandu i u mjestima koja volim i kamo želim otići tijekom ljeta.”

 

Komentara 2

HE
HelgaTheGhost
23:25 16.07.2017.

Neslihan i Burak su slatki zajedno, šteta što i u stvarnom životu nisu tako povezani.. 😊💙

RI
rikavac
21:33 16.07.2017.

Dva dana nije bilo clanka o Buraku o turskim serijama i nekim zvijzdama poznatim samo VL. Ne smarajte nas vise glupostima i turskim sapunicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije