Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavlja školovanje

Mlađa sestra Marijane Batinić već je neko vrijeme u Zagrebu: Voditeljica otkrila u kakvom su sada odnosu

Marijana Batinić
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/14
28.11.2021.
u 18:30

Sestre su na fotografiji slično su odjevene, a imaju i slične frizure. Sjedile su zajdeno u jednom zagrebačkom kafiću, a Batinić je otkrila u kakvom su odnosu.

Voditeljica Marijana Batinić (40) s pratiteljima na Instagramu podijelila je zajedničku fotografiju sa sestrom Karlom. Sestre su na fotografiji slično su odjevene, a imaju i slične frizure. Sjedile su zajdeno u jednom zagrebačkom kafiću, a Batinić je otkrila u kakvom su odnosu.

"Mjesec dana u Zagrebu, a još se nismo porječkale, niti sam joj glumila mater. Napredujemo" napisala je voditeljica uz fotku koja je brzo dobila preko šest tisuća lajkova. 

 

"Najljepše ste", "Predivne seke", "Baš je lijepo kad se sestre vole i slažu" stoji u komentarima koje su pisali Marijanini pratitelji. 
Inače, Marijana se krajem rujna pohvalila sestrinim uspjehom.

Naime, Karla je diplomirala na Pomorskom fakultetu u Splitu, a sada, čini se, nastavlja život u Zagrebu. Kako je otkrila sama voditeljica u objavi, Karla nastavlja školovanje u metropoli, a sestra ju je jedva nagovorila na selidbu.  Osim Karle, Marijana ima i 12 godina mlađeg brata Darka s kojim je prije nekoliko mjeseci objavila zajedničku fotografiju pored koje je otkrila neke detalje iz djetinjstva. 

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije