Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova odluka

Misice više neće šetati u kupaćim kostimima

maja spahija
Foto: VL
01.09.2015.
u 18:00

I Miss Hrvatske Maja Spahija podržala zabranu da se na svjetskom izboru žene ocjenjuju 'nage' kao da su komad mesa

Ovogodišnji izbor za Miss svijeta, koji se u prosincu održava u kineskom Pekingu, proteći će prvi put bez izlaska misica u kupaćim kostimima. Vijest je to koja je obradovala i aktualnu Miss Hrvatske, Šibenčanku Maju Spahiju.

– Drago mi je jer ne volim da se žene eksponiraju na takav način, kao da su neki komad mesa. Miss bi, osim ljepote, trebala pokazati i osobnost i druge talente, a ne da je jedna od presudnih karakteristika ta kakve su joj mjere tijela – podržala je odluku Maja koju smo zatekli kako se priprema za izbor. – Svaki sam dan u teretani, a na talent-showu ću pjevati, za što me priprema pjevačica Helena Bastić – rekla nam je Maja.

>>Maja Spahija je nova Miss Hrvatske

>>>Održan casting za hostese ATP turnira u Umagu: Najviše pozornosti plijenila sestra Nives Celzijus

Komentara 3

FA
fakescreen
18:23 01.09.2015.

pa neka onda odigraju partiju šaha. pa da vidimo koja je ljepša.

JE
Jednakost
00:46 02.09.2015.

Tko ce to gledati?

BI
bilikamen
04:05 02.09.2015.

nego potpuno gole.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije