Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve je otkriveno

Meghan je potpuno promijenila Harryja, zbog ovog je odbacio najboljeg prijatelja

Foto: PA/Pixsell
1/9
10.08.2020.
u 10:54

Nije slušao brata, baku ni oca - a navodno ni najboljeg prijatelja Toma Skippyja Inskipa, navodi se u knjizi  “Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family.”

Princ Harry već je u nekoliko navrata dokazao da nema proble izbaciti iz života ljude koji govore protiv njegove supruge, bivše glumice Meghan Markle.

Nije slušao brata, baku ni oca - a navodno ni najboljeg prijatelja Toma Skippyja Inskipa, navodi se u knjizi  “Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family.” Naime, Tom je Harryju rekao kako previše brza u vezi s Markle, te da bi trebao malo usporiti, a istu stvar je ponovio i njegov brat William. No, Inskipa je zbog toga odbio pozvati na vjenčanje.

- To je povrijedilo Harryja jer netko s kim je tako blizak nije vjerovao u njegovu prosudbu - rekao je neimenovani izvor. 
Harry i Tom su do tog trenutka bili nerazdvojni. Čak da je vodio i na ljetovanje na Hvaru,a s njim se zabavljao i u Las Vegasu. 

Harry nije htio poslušati prijatelja, ni na vjenčanju imati nekoga tko je protiv Meghan. Zbog toga nije pozvao Skippyja ni njegovu suprugu Laru Hughes Young. 

Ipak, čini se da su prijatelji konačno izgladili odnose prošle godine, nakon što je Tomu umrla svekrva. 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
13:25 10.08.2020.

Princ Harry je odrasla situirana osoba i ne treba slušati nikakvo popovanje. Također se zalažem za #freebritney pokret

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije