Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
megan fox

Prelijepa glumica postala ovisna o plastičnim operacijama

30.10.2018.
u 13:46

Megan se prestala toliko pojavljivati u javnosti i posvetila se obiteljskom životu. Od 2010. je u braku s 12 godina starijim Brianom Austinom Greenom, zvijezdom američke teen serije devedesetih 'Beverly Hills 90210', a s televizije je još poznat iz uloge u "Kućanicama"

Glumica Megan Fox razbjesnila je svoje obožavatelje s posljednjih nekoliko fotografija.

Iako Megan slovi za jednu od najljepših žena svijeta, sad su je pratitelji napali da je 'previše toga operirala'. Naime, Megan je objavila nekoliko fotografija na kojima je pokazala zategnuto lice bez ijedne linije, a komentari da je pretjerala s operacijama su se samo nizali.

- Bila si tako lijepa, prestani se uništavati - rekli su joj pratitelji te dodali 'Izgledaš kao mačka, ali plastična'. Također, napali su je da šalje lošu poruku mladim djevojkama.

Megan se prestala toliko pojavljivati u javnosti i posvetila se obiteljskom životu. Od 2010. je u braku s 12 godina starijim Brianom Austinom Greenom, zvijezdom američke teen serije devedesetih 'Beverly Hills 90210', a s televizije je još poznat iz uloge u "Kućanicama". S njim ima sinove Journeyja (2), Bodhija (4) i Noah (6). Par je nakon proslave petu godišnjicu braka  objavio da slijedi razvod zbog nepremostivih razlika. Međutim, umjesto razlaza, uslijedilo je još jedno dijete. 

Dvije godine nakon rođenja sina, par je izgleda riješio sve nesuglasice jer su i dalje vjenčani.

Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom:

Ključne riječi

Komentara 4

DO
dosta
14:45 30.10.2018.

Dosta joj ljepote oce biti grda, vec je pocela transformacija :::)))

DU
Deleted user
18:14 30.10.2018.

Do sada je imala samo jedan nedostatak - kompleks veće vrijednost- izoperirala se - riješila kompleksa i sada je savršena !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije