Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To joj je egzotično

Megan Fox htjela je biti plavuša poput Barbie i Pamele Anderson

fox (1)
Pixsell
08.07.2011.
u 09:21

Seksepilna glumica u djetinjstvu je zavidjela Pameli na njenim plavim uvojcima, ali sada je sretna što nikada nije bojila kosu.

Ljepotica Megan Fox oduvijek je htjela biti plavuša jer je dugo vremena bila uvjerena kako su egzotičnije od brineta. Plavi uvojci Pamele Anderson uvijek su joj se činili tako privlačnim pa je i sama poželjela imati takvu boju kose.

– Kao djevojčica uvijek sam maštala kako ću jednog dana imati boju kose poput Barbie ili Pamele Anderson. Srećom, ta je želja kasnije popustila. I bolje jer bih sigurno uništila kosu bojenjem – kaže seksi glumica. Otkrila je i kojim proizvodom njeguje svoju kožu.

– Ne volim se kupati u kadi i izležavati. Više volim kratko tuširanje nakon kojeg kožu namažem uljem od sjemenki grožđa – govori Megan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije