Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u voditeljskoj ulozi

Mario Mlinarić javio nam se iz Dominikane: Snima show o brutalnom preživljavanju u surovoj divljini

Foto: Nova TV
1/18
03.03.2022.
u 08:00

Kondicijski trener Mario Mlinarić voditelj je novog izdanja "Survivora" koji se snima u Dominikanskoj Republici.

Mario Mlinarić (42) u javnosti je do sada bio poznat kao kondicijski trener, profesor tjelesne kulture, magistar kineziologije, glumac u prvoj hrvatskoj sapunici "Zabranjena ljubav" te organizator brojnih humanitarnih akcija koje promoviraju zdrav i aktivan život, a uskoro će ga gledatelji na Novoj TV moći vidjeti u sasvim novoj ulozi. Mlinarić se na televizijske ekrane vraća kao voditelj, i to u jednom od najuspješnijih televizijskih formata koji je nagrađen brojnim priznanjima među kojima je i prestižna nagrada Emmy. Riječ je o showu "Survivor" koji se snima na egzotičnoj lokaciji u Dominikanskoj Republici.

Klimatski šok

- Sretan sam i ponosan što je voditeljska uloga u "Survivoru" dodijeljena upravo meni. Ne radi se o standardnoj voditeljskoj funkciji s pripremljenim tekstom i scenarijem, već zahtijeva instinktivno prilagođavanje nepoznatim i neočekivanim novonastalim situacijama na terenu koje će se mijenjati iz minute u minutu. Vrlo je usko povezana s mojim načinom života, hobijima, sportom, prirodom i trenerskim poslom - kaže Mlinarić kojega su nakon dolaska u Dominikansku Republiku dočekali klimatski šok, suočavanje s drukčijom kulturom i jezikom, ali i netaknuta priroda koja ga je posebno oduševila.

Foto: Nova TV

- Istina je kad kažu da je nebo plavije, more tirkiznije, a palme zelenije nego igdje drugdje. Iz naše hladne i maglovite zime ušao sam u cjelogodišnje ljeto gdje je temperatura između 25 i 39 stupnjeva. Ovo je mjesto savršeno za odmor, no prekrasna priroda ujedno mami i svojom surovosti - napominje Mario.

Za razliku od natjecatelja koji vrijeme provode u prašumi, Mario kao voditelj nije isključen iz civilizacije. Smješten je u resortu nadomak mora s pogledom na golfišta, a u sklopu smještaja na raspolaganju ima sve ono o čemu natjecatelji mogu samo sanjati - bazen, wellness i spa centar, vrhunske restorane i zdravu hranu te sportske sadržaje. - Zaista mi ništa ne nedostaje iz civilizacije. Da se ne radi o svakodnevnom, cjelodnevnom, zahtjevnom i odgovornom poslu, ovo bi zaista bilo idealno mjesto za opuštajući odmor - iskren je Mario. No, za idealan odmor nedostaje mu obitelj i priznaje da mu trenutačna odvojenost od nje najteže pada.

Foto: Nova TV

Čisti luksuz

- Ni jedan moj projekt, posao ili uspjeh ne bi bio moguć bez besprijekorne ljubavi i podrške moje obitelji, pa tako ni ovaj. Ona je moja snaga i najveća podrška. Navikli smo na putovanja. Puno veći problem od lokacije nam je duljina razdvojenosti. Kad god nismo svi na okupu, uvijek postoji određeno strahovanje, a vjerujem da je to slučaj u svakoj skladnoj i sretnoj obitelji - kaže voditelj koji je simpatije gledatelja osvojio i sudjelovanjem u showu "Farma" iz kojeg je naposljetku izišao kao pobjednik. - Mogu se poistovjetiti s natjecateljima u smislu razumijevanja koliko važnu ulogu igraju psihička i fizička izdržljivost, snalažljivost, timski duh i fair-play. No s druge strane, "Survivor" je puno drukčiji show od "Farme". Zone komfora u "Survivoru" nema. Radi se o brutalnom preživljavanju u surovoj divljini. U tom smislu, "Farma" je prema "Survivoru" čisti luksuz - kaže Mario koji je prije šest godina napustio život u metropoli i preselio se s obitelji u Opatiju. - I dalje živim užurbano, no sada se budim uz pogled na more. Volim Opatiju, a udaljenost od Zagreba i nije toliko velika - zaključuje Mlinarić.

Foto: Privatna arhiva

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Ključne riječi

Komentara 2

VJ
vjekoslavkatalina
08:15 03.03.2022.

ovakvi su mi najbolji..odi u ukrajinu pa pokazi na pravom primjeru kako se prezivljava..a ne na tropske otocice gdje imas voca svakih deset metara i onda se slikas pokraj koktela i lezaljki o omda to zoves 'prezivljavanje'

ZA
zagi101
08:50 03.03.2022.

čuj frajera ovo on zove surovi uvjeti, Ukrajina je surova odi tamo i onda ćeš biti frajer a ovako si samo obično glumatalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije