Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBLJENI REPER

Stoka: Ona je prekrasna, puno se smijemo i zajedno idemo na vjeronauk

Marin Ivanović Stoka
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/7
28.12.2017.
u 10:34

Marin Ivanović Stoka predstavio je djevojku s kojom je u vezi šest mjeseci. Kako piše Story, to je Jasna Saletović, nekadašnja voditeljica na Sportskoj televiziji

Popularni zagrebački reper Marin Ivanović Stoka uživa u životu nakon izlaska iz komune u kojoj je proveo dvije godine. Stoka priprema novi album, ali i predstavu "Stara škola kreka - iz tame u svjetlo", a nakon šest mjeseci veze javnosti je predstavio i novu djevojku. Kako piše Story, to je Jasna Saletović, nekadašnja voditeljica na Sportskoj televiziji. Posljednjih pet godina provela je u SAD-u, a upravos e zbog Marina vratila u Hrvatsku.

- Ona je prekrasna, puno se smijemo, idemo zajedno na vjeronauk. Skupa smo već pola godine, lijepo nam je, imamo zreli, lijepi odnos. Ona je vrlo konkretna žena koja ne dopušta propuste i to me veseli jer me malo podsjeća na komunu - rekao je Stoka za Story.

Foto: Facebook/ Naš potok

Inače, Jasna je i uspješan model, a ove se godine pojavila u spotu za pjesmu "Oprosti" bosanskohercegovačkog pjevača Mirze Šoljanina.

Marin Ivanović Stoka
1/6

Komentara 5

Avatar MrzimIzdajnikeSlavenskogaRoda
MrzimIzdajnikeSlavenskogaRoda
11:04 28.12.2017.

Zajedno idu na vjeronauk?!?!?!?!?! Stole pa zar si ti osnovnoškolac da ti netko prodaje židovske priće kao djetetu?!?!?!!? Kakv intelektualni poraz za odraslog čovjeka.

Avatar Robinzon
Robinzon
11:04 28.12.2017.

Opće je poznato da ljudi koji dođu u krizu, najčešće psihičku, izlaz traže u Crkvi, gostionici ili kocki.Ovo što se je stoka pronašla u Crkvi nije ništa novo.

LU
lunar777
11:02 28.12.2017.

Pitanje autoru članka na večernji.sr... imaš li ikakve veze sa imenom repera u naslovu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije