Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Morbidno

Reper Stoka objasnio zašto je na Facebooku objavio svoju osmrtnicu

Marin Ivanović Stoka
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
27.05.2017.
u 20:39

Reper je na ovaj način htio promovirati novu pjesmu i obratiti pažnju na to da ovisnost uzima živote i razara obitelj

Morbidan i uznemirujući način je Marin Ivanović Stoka odabrao kako bi promovirao svoj novi singl. Naime, reper je na svom Facebooku jučer objavio svoju osmrtnicu i tekst u kojem piše:

S velikom tugom u srcu obavještavam sve fanove i prijatelje Marina Ivanovića Stoke da nas je Marin noćas napustio. Molim vas, nemojte mi zatrpavati inbox pitanjima, jer zaista sam jedva skupila snage i ovo obaviti. Sve detaljnije informacije ćemo imati sutra točno u podne.

 

 

Ova objava uznemirila je njegove obožavatelje i prijatelje, dok su neki ipak naslutili kako se radi o promociji nove pjesme.
Stoka se danas oglasio na Facebooku i ispričao se svima i rekao: Isprika od srca na načinu koji smo odabrali svratiti vašu pozornost. Ovisnost ne bira sredstva, razara obitelj, društvo, te sigurno vodi u smrt.

Komentara 2

DU
Deleted user
21:03 27.05.2017.

S drogom ili bez, nikad nije bio baš normalan.

CH
chupakabra
10:36 28.05.2017.

odličan, pjesma odlična, bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije