Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ples sa zvijezdama

Marco Cuccurin oglasio se nakon pobjede: 'Ovo je za sva četiri mjeseca znoja, rada i truda'

Foto: Nova TV
1/10
22.05.2023.
u 15:41

Marko je zahvalan svima koji su podržavali njega mentoricu i Paulu Tonković. Dodao je i da ovo nije mogao sanjati ni u najluđim snovima, te da sada idu slaviti, papati, piti, veseliti se i pokušati sabrati dojmove.

Influencer Marco Cuccurin pobijedio je u showu 'Ples sa zvijezdama', a sada se odlučio oglasiti tim povodom na društvenim mrežama. Marko je zahvalan svima koji su podržavali njega mentoricu i Paulu Tonković. Dodao je i da ovo nije mogao sanjati ni u najluđim snovima, te da sada idu slaviti, papati, piti, veseliti se i pokušati sabrati dojmove. 

''Dobri i dragi naši, pobjeda je tu. Uspjeli smo, meni po drugi put je pošlo za rukom nešto što nisam mogao sanjati ni u najluđim snovima. I Paula koja je ovo zaslužila više od ikoga. Ovo je za sva 4 mjeseca znoja, rada i truda i za svu posvećenost koju smo davali kroz ovaj projekt jer ova djevojka živi za ples i to naprosto izvire iz svakog njenog pogleda i pokreta. Hvala vam što ste izglasali baš nas, što ste s nama plakali, što ste nam pisali romane podrška jer da vas nije bilo ni mi ne bi uspjeli doći do ovoga. Obećajemo da ćemo vam plesati još puno puno i da ćete nas još gledati, a do tad idemo slaviti, papati, piti, veseliti se i pokušati sabrati dojmove i shvatiti što se dogodilo. Hvala Novoj TV što ste nas spojili jer se sada imamo za cijeli život. Cijela produkcija je predivna, sektor kostima, šminke, frizure, prekrasan žiri i svi redom ljudi HVALAAA! Previše hvala jer smo bili jedna skladna i predivna obitelj. Bravo i za naše finaliste Ivana, Dariju, Gabrielu i Franu. Zatvaramo ovo poglavlje, a otvaramo stotine novih. Volimo vas svim srcem, vaši Paula&Marco'', stoji u statusu koji je Marco objavio na Instagramu.

 

U finalnoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama“ natjecali su se Frano Ridjan i Gabriela Pilić, Marco Cuccurin i Paula Tonković, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec. Svi parovi imali su 117 bodova nakon glasova žirija. Uslijedilo je glasovanje publike, a pobjedu su odnijeli Marco Cuccurin i Paula Tonković.

"Ne znam gdje sam, nije mi ovo realno i jako sam sretan zbog Paule jer je ona to najviše zaslužila i drago mi je da je to dobila. Sve je bilo predivno i ništa ne bi mijenjali", kazao je Marco nakon pobjede. Inače, ove sezone natjecalo se 13 zvijezda. 

VIDEO Legendarni basist Queens of the Stone Age imao nesvakidašnje iskustvo u Hrvatskoj: 'Bio sam oduševljen'

Komentara 3

LE
LeonardoGoldman
23:30 22.05.2023.

Kud ode ovaj svijet da vise djeci ne znam reci jel Marko musko ili zensko

JE
Jegermeister
21:30 22.05.2023.

Onaj peder u žiriju je namjerno davao male ocjene svima osim Marco pederu. Hah. I moja baba je to skužila…

Avatar Carbonado
Carbonado
19:36 22.05.2023.

Njegov rad na području genetike kojim je kombinirao gene činčile, patagonijskog šišmiša i kukuruza na korak je do stvaranja "superkukuruza" i riješavanja svijetske gladi. Lijepo da je našao vremena za zabavu, jer dugotrajni rad pod neonskim svjetlima laboratorija nije zdrav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije