Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Manekenka objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola: Nema se čega sramiti

Paulina Porizkova
Foto: Instagram
1/7
15.07.2021.
u 07:00

„Nakon posla i ležerne kupke mi je bilo dosadno, a to je dovelo do ovog slavlja narcisoidnosti, golog selfija“, napisala je Paulina Porizkova u opisu objave.

Manekenka, glumica i autorica rođena u Čehoslovačkoj, Paulina Porizkova (56) na svojem je Instagram profilu podijelila neuobičajenu objavu. Na fotografiji je manekenka pozirala u potpunosti gola u hotelskoj kupaonici. Uz objavu je otkrila da se nalazi u Rimu te da hotel u kojem odsjeda osim predivne sobe, ima i lijepu kupaonicu te da je to morala pokazati. „Nakon posla i ležerne kupke mi je bilo dosadno, a to je dovelo do ovog slavlja narcisoidnosti, golog selfija“, napisala je u opisu te dodala nije znala što je drugo mogla učiniti, osim možda čitanje dobre knjige i gledanja talijanske televizije. „Ali to me je navelo na razmišljanje da bi se to dogodilo da muškarcu daš ogledalo, kameru i puno slobodnog vremena, a ovo kada to daš ženi“, napisala je svoje promišljanje manekenka. „A za sve vas koji imate problema s golotinjom, ova nit neće biti sigurno mjesto“, objasnila je.

U komentarima ispod fotografije pratitelji su je podržali te istaknuli da je autentična. Njezini pratitelji komentirali su i njezin izgled. Tako su neki primijetili da se ona nema čega sramiti i da izgleda 'apsolutno zapanjujuće'. Neki su istaknuli i koliko ima pozitivan stav prema tijelu te kako takvim objava utječe i na druge. Dodajmo još da je ova objava prikupila više od 86.000 lajkova te da na ovoj društvenoj mreži manekenku prati 447.000 ljudi. 

Ova manekenka svoju zavidnu liniju obožava pokazivati, pa  se često fotografira, a pobornica je i golišavih fotografija koje često dijeli na društvenim mrežama. 

Podsjetimo, Porizkova je s 18 godina postala prva žena iz Srednje Europe koja se našla na naslovnici posebnog izdanja magazina Sports Illustrated. U karijeri je glumila u mnogim filmovima, a i na televiziji je sudjelovala u mnogim showovima. 

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston postala hiz na društvenim mrežama

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
11:17 15.07.2021.

Gospođa jako dobro izgleda. U tim godinama!

LA
lajh1985
11:21 15.07.2021.

Zato se i posao zove manekenka jel voli pokazivati sto ima

MA
Marin0021
12:46 15.07.2021.

Ta je bila manekenka dok je još Drug Tito bio živ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije