Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVENSKA ZVIJEZDA

Magnifico objavio novi singl i videospot ''Cici Mici''

Magnifico u Tvornici
Foto: Goran Berović
1/26
14.06.2017.
u 19:01

Novim singlom '‘Cici Mici’' uvodi nas u ljetnu sezonu i šarmira sve generacije glazbom koja vješto isprepliće humor i ironiju koji ga ističu na glazbenoj sceni.

Magnifico je sinoć u Tvornici kulture predstavio novi singl ''Cici Mici'' uz šaljivi prateći videospot kojim je obilježio objavu albuma ''Charlatan de Balkan'' u Hrvatskoj.

Novim singlom '‘Cici Mici’' uvodi nas u ljetnu sezonu i šarmira sve generacije glazbom koja vješto isprepliće humor i ironiju koji ga ističu na glazbenoj sceni. Uz odličan nastup kojim se pobliže predstavio hrvatskoj publici, s obzirom da je čak dvaput pozvan na bis, zasigurno se svidio posjetiteljim a Tvornice kulture!

Nadahnut glazbom starih šlagera s našeg područja u kombinaciji s latino, reggae, surf glazbom i elementima etno glazbe, Magnifico svoje hitove stvara već 30 godina. ''Cici i Mici'' zaživjeli su u animiranom spotu kao lutke koje je u slow motion tehnici napravio redatelj Jaka Kramberger.

U dva mjeseca snimio je više od 4 500 fotografija i spot napokon priveo kraju! Ženske vokale u pjesmi, ali na cijelom albumu snimile su Frajle. Album ''Charlatan de Balkan'' slušajte na Deezeru.

Pogledajte spot ''Cici Mici'':

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije