Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ALBUM

Frajle predstavile svoju 'Ljubav na dar'

Promocija albuma Frajli
Foto: Marko Lukunć/PIXSELL
1/5
28.04.2017.
u 13:14

Četiri dame, Marija, Jelena, Nataša i Nevena, po prvi su put album objavile na prostoru cijele regije istodobno, a u pripremi su i turneje po svim zemljama počev od Slovenije, pa sve do Makedonije.

Novi album The Frajli, „Ljubav na dar“, sinoć je predstavljen u zagrebačkom cafeu Velvet.

Četiri dame, Marija, Jelena, Nataša i Nevena, po prvi su put album objavile na prostoru cijele regije istodobno, a u pripremi su i turneje po svim zemljama počev od Slovenije, pa sve do Makedonije.

Album „Ljubav  na dar“ od jučer je u Hrvatskoj je dostupan ekskluzivno uz kupnju ovotjednog broja časopisa Gloria, pa s punim pravom možemo reći da su Frajle darovale ljubav na dar.

Nastavak suradnje  je i prodaja digipack izdanja CD-a „Ljubav na dar“, a od 15. lipnja i taj format novog CD-a bit će dostupan na kioscima po izuzetnoj cijeni od samo 30 kuna.

Frajle koje su uvijek pokazivale da imaju veliko srce i podcrtavale činjenicu da svojom glazbom mogu činiti dobro odlučile su čak 15 kuna od prodaje od novog CD-a darovati Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama na zagrebačkom Goljaku. Isto veliko srce pokazale su i u ranijim prigodama kada je dio prihoda išao za Udrugu Sve za nju.

Novi album sastoji se od 13 pjesama, od kojih je čak 11 pjesama novih, autorskih, dok su samo dvije pjesme coveri poznatih pjesama i to „Zemlja pleše“ veliki hit iz 60-tih, poznat i po verziji iz 1986. slovenske rock skupine Videosex, te prekrasne skladbe Zdenka Runjića „Dva zrna grožđa“.

U radu na albumu su sudjelovala mnoga poznata imena – Alka Vuica, Vanna, Nikša Bratoš, Vojislav Aralica, Ante Gelo, Leo, Filip Gjud, Fedor Boić, Dragan Brnas Fudo… a na promociji u Velvetu Frajlama su podršku dali Alka Vuica, koja je neumorno plesala u prvom redu; producenti Nikša Bratoš, Fedor Boić i Fudo; Meritasice; Vanna koja je po prvi put napisala pjesmu za Frajle („Ne idi“); i mnogi drugi koji su jučerašnju sumornu večer zamijenile odličnim provodom na ovoj neformalnoj promociji.

Da podsjetimo, The Frajle iza sebe imaju nekoliko hvaljenih izdanja - “Naš prvi album sa putovanja”, “A strana ljubavi”, “B strana ljubavi”, "Meni trebaš ti" te brojne rasprodane nastupe po cijeloj regiji, od kojih izdvajamo dva rasprodana nastupa u Lisinskom.

Svojim nastupima osvajaju srca publike gdje god se pojave, čemu svjedoče razne nagrade:  MTV Play Award, Oskar popularnosti, Runjićev galeb, Zlatna bubamara, Good Feeling, Hello nagrada za humanost te niz drugih  priznanja od strane publike, medija, kolega i kritičara.

>>The Frajle: Najmlađi član u publici na našem nastupu bio je star samo tri tjedna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije