Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak nije prekinula vezu

Lana Jurčević objavom zbunila sve pa objavila video kojim je demantirala glasine

Lana Jurčević
Foto: Instagram
1/3
27.08.2018.
u 17:57

Pjevačica Lana Jurčević emotivnim je statusom zbunila mnoge zbog čega su pomislili kako je prekinula vezu s Filipom Kratofilom

Nakon jučerašnje objave na Instagramu, počelo se nagađati kako je pjevačica Lana Jurčević prekinula vezu s Filipom Kratofilom s kojim je u vezi nekoliko mjeseci.

No, pjevačica je te natpise demantirala objavivši kako je samo napisala da se sama ošišala, a ne da je ponovno sama.

 

Neke stvari čekaš cijeli život i nikad ti ne pokucaju na vrata. Neke ljude ne očekuješ u svom životu, ali predivno je kada se pojave. I ostanu. Neke snove sanjaš cijeli život i možda se dogode u trenutku kad si već pomalo na njih zaboravio... nevjerojatno je koliko se život mijenja i što ama baš nikad ne znamo što će nam se dogoditi sutra, ali moram reći... lijepo je nekako sve, osjećam da sam se malo usidrila, uskladila razum, srce i nagone, izbrusila intuiciju do ogrooomnih razina, iako mi je oduvijek bila najbolja prijateljica. Sretna sam. Možda bolje reći mirna, ali i dalje nenormalno znatiželjna. Nadam se da ste i vi barem nešto od toga 💕 Ako niste, bit ćete ✨⭐️✨ U to ime, opet sam se sama ✂️. Slučajnost ili ne... tko zna 😇 📸 @bozena.alajbeg 👭💕/ 👖@fashionnova

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

– Ja sam samo napisala da sam se sama ošišala i sad svi brinu za mene zašto sam sama. Ja ne čitam portale i molim svoje prijatelje da mi ne šalju više članke – poručila je Lana na Instagram storyju.

Danas je pak objavila i video u kojem je svima pokazala kako je provela vikend.

Prema onomu što se vidi na snimci, pjevačica je vikend provela na kampiranju sa svojim dečkom kojeg je također snimila.

– Ja bi mogla ovako živjeti... Preživjela sam šuškanja u šumi, 'spavanje' u vreći na kamenju i život na starom McDonald’su dva dana, kruhu i pašteti, bez punjača i struje i mobitela. LA vita E bella – objavila je 33-godišnja pjevačica.

>> Poznate Hrvatice pokazale su kako izgledaju bez šminke

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
19:56 27.08.2018.

Zaboravili ste staviti cjenik usluga.Računa li po satu ili po učinku ?

IL
ilijan1a
20:01 27.08.2018.

Što da je i prekinula

VK
VKSS
18:23 27.08.2018.

Dobro je,sad mi je lakse.Ali i dobro da 2 dana pisete o Lani.Nives je malo dosadila vec cijelo ljeto svaki dan,a kad mi sve sazeo u jednu recenicu dobio bi par rijeci tipa guza sisa savrseno gola...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije