Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokrenula je raspravu

Lana Jurčević objavila svoje stare fotografije pa upitala pratitelje: 'Jesam li vam slađa mršava?'

Foto: Instagram screenshot
1/9
15.11.2021.
u 16:22

Pjevačica Lana Jurčević (37) na svojem je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija sa snimanja spota za pjesmu 'Duplo slađe' prije četiri godine.

Pjevačica Lana Jurčević (37) na svojem je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija sa snimanja spota za pjesmu 'Duplo slađe' prije četiri godine.

-Evo još jedan throwback s mršavom Lanom na snimanju spota 'Duplo Slađe' #2017. Koja vam je draža, stara ili nova? Vjerujte, ova nova je bolja u glavi 10iA. A fizički - o ukusima se može raspravljati  tako da slobodno… Onda… ‘Duplo slađa’ sam bila onda ili sada :)? Hehehe..- napisala je pjevačica uz fotografiju, a ubrzo su joj se javili brojni pratitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

"Par kilograma gore ili dole, koga briga", "Lijepa i onda i sada", "Uvijek si mršava i lijepa", "Ljepša ne možeš biti… kila gore, kila dolje", "Starije vino je bolje i kvalitetnije tako i žene. Bitno je da ti sebe voliš takva kava si sada", "Prelijepa", "Uvijek zgodna", samo su neki od komentara.

Inače, Lanin su izgled prije nekoliko mjeseci komentirali Neven Ciganović i Lidija Bačić. -Izgleda grozno, malo se zdebljala, ova korona joj ne čini dobro- rekao je tada Neven, a na njegove komentare nadovezala se i Lidija. -Možda koja kilica više pa… Ne znam- dodala je pjevačica.

Cijela drama započela je nakon što je Lana na dodjelu nagrada Porin stigla u uskoj zelenoj haljini, a Ciganović je prokomentirao kako izgleda grozno na što mu pjevačica nije ostala dužna pa mu je uzvratila videom na kojem ponosno pokazuje 'višak' kilograma na trbuhu i rukama, ali i srednji prst koji je prvenstveno bio upućen Ciganoviću.

U obranu pjevačice stala je tada i Lucija Lugomer koja joj je preko storyja na Instagramu poručila kako 'izleda sjajno',a prozvani Neven joj je tada uzvratio. - Draga Lucija, potpuno razumijem da si ti naše komentare shvatila osobno jer si ti svoje ime izgradila na tih nekoliko desetina kila više i ja to skroz poštujem, kao što poštujem sve druge različitosti.

VIDEO Kandidati showa 'Život na vagi', Alen Španiček i Mirna Posavec: 'Prvi tjedni bili su najgori'


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije