Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubljena u istru

Kristina Krepela ljeto će provesti radno – u kuhinji buduće svekrve

kristina krepela
pixsell
13.07.2010.
u 20:00

Nisam nikad imala dečka Dalmatinca, ali za Istrane znam – vatreni su dečki – našalila se crnokosa glumica te nam otkrila da u Istri, osim G. Legovića, žive još dvije njezine velike ljubavi: filmski festivali u Puli i Motovunu.

Jedan od najskladnijih hrvatskih filmskih parova – glumica Kristina Krepela i njezin dečko snimatelj Goran Legović – recesiju je shvatio ozbiljno.

 Naime, osim što će ljeto provesti radno, za svoj odmor izabrali su domaću obalu. Nakon posjeta Dubrovniku, kamo su se zaputili zbog Libertas film festivala, par će otići u Goranov rodni grad – Pulu.

 – Iako jako volimo putovati, ovoga ljeta kovčege ćemo prenijeti samo do Istre – otkrila nam je Kristina. No i sama činjenica da će samo do “sjeverne plaže” ipak je veseli. U domu u kojem je odrastao njezin dragi, kao prava istarska snaha, potrudit će se naučiti još neko od tradicionalnih “morskih” jela. U njima, iako se to ne primijeti na njezinoj liniji, često i sama uživa.

 – Moja je mama poučava u kuhinji i bit ću slobodan reći da joj svako jelo ide od ruke. Specijalizirala je sve vrste fritaja – kazao nam je u nedavnom razgovoru snimatelj te dodao:

 – Učila je od najboljih! I fritule su joj prava delicija – tvrdi Goran. Sretan i ponosan na svoju djevojku, on je prati u svemu što radi.

 Tako joj je, osim u kuhinji, idealan partner i na putovanjima. Kristina Krepela može se pohvaliti muškarcem koji će zbog nje “zaviriti” i u neki dućan.

 – Na godišnjem odmoru uživat ćemo na plažama rta Kamenjak, no kad god smo preko granice, priča je posve drukčija. Neumorno hodamo, obilazimo muzeje i povijesna mjesta, a obavim i poneki šoping – tvrdi 30-godišnja glumica.

 Upravo zbog fleksibilnosti i mirna karaktera snimatelj ju je, kaže Krepela, osvojio još u studentskim danima.

 – Volim Istrane jer su veseljaci i jedni od rijetkih koji imaju tako blagu i veselu ćud – kazala je glumica.

 Na upit kakvi su ljubavnici nasmijala se i sramežljivo rekla:

 – Nisam, primjerice, nikad imala dečka Dalmatinca, ali za Istrane znam – vatreni su dečki – našalila se crnokosa glumica te nam otkrila da u Istri, osim G. Legovića, žive još dvije njezine velike ljubavi – poznati filmski festivali u Puli i Motovunu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije