Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Instagramu

Korana Gvozdić nasmijala anegdotom, žene joj se javljaju u komentarima: 'Uskoro ću biti ćelava'

Korana Gvozdić
Foto: Instagram/Korana Gvozdić
1/8
25.11.2021.
u 15:00

-Vidjet ćeš kad te beba jednom zgrabi za kosu - to ne pušta! Zamislite kako je tek bebi kad osjeti te tanke niti koje se odjednom petljaju među njenim prstićima… a tek kad otkrije da povlačenje kose izazove mamin krik, pa to im je valjda zabavnije od bilo kojeg plišanca.

Bivša manekenka Korana Gvozdić (38) na svojem je Instagram profilu podijelila smiješnu anegdotu te osvrnula na muke roditelja nakon što njihove bebe postanu znatiželjne i krenu istraživati sve oko sebe.

-Vidjet ćeš kad te beba jednom zgrabi za kosu - to ne pušta! Zamislite kako je tek bebi kad osjeti te tanke niti koje se odjednom petljaju među njenim prstićima… a tek kad otkrije da povlačenje kose izazove mamin krik, pa to im je valjda zabavnije od bilo kojeg plišanca- napisala je Korana, a u komentarima su joj se javili mnogobrojni pratitelji koji su podijelili svoje anegdote s mališanima.

"Zato ja imam kratku kosu", "I žilet nokti kad te oderu po faci, isti level", "Suosjećam uskoro ću biti ćelava",  "Mama je uvijek najbolja igračka!", "Sve su to naši anđeli i sve im je dopušteno. Za to mi živimo", pisali su pratitelji.

Korana je nedavno objavu također posvetila sinčiću povodom Međunarodnog dana prijevremeno rođene djece, a tada je otkrila i kako maleni Oliver proslavio velikih sedam mjeseci.

-I svakog 13. u mjesecu povučem se u osamu na par minuta kako na mobitelu prevrtjela s početka naše priče. Krene li suza?! Krene svaki put! Ali onda pogledam to pravo malo čudo koje upravo leži pored mene i guguće neku svoju pjesmicu- napisala je tada Korana.

Inače, Korana je rodila u travnju, a par je ovu vijest obznanio tek krajem svibnja. Dječaku su dali ime Oliver, a Šarić je jednom prilikom objasnio kako su se odlučili za to. 

-Ne znam, lijepo je ime. Svi imaju neku priču, nama je Oliver bilo lijepo ime. Oliver Šarić, može biti bilo što, može biti arhitekt, odvjetnik, glumac...- ispričao je.

VIDEO>>Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

 

Ključne riječi

Komentara 1

BR
BratGandalfovogBrata
15:52 25.11.2021.

radije pitajte šarića kako mu je kosa narasla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije