Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepoznajete li autora?

Obožavatelji su primijetili zanimljiv detalj u 'Seinfeldu' - pojavljuju se slike našeg poznatog slikara

Foto: Youtube screenshot
1/5
25.11.2021.
u 13:51

Neki od gledatelja primijetili su kako se u jednoj od scena u epizodi “The shower head” pojavljuju slike kojima je autor naš poznati slikar Zvonimir Mihanović.

Dolazak serije "Seinfeld" na Netflix opet je pobudio interes gledatelja za ovom kultnom serijom i obožavatelji su opet na društvenim mrežama počeli raspravljati o seriji i dijeliti nepoznate detalje, a jedan detalj ovih dana je posebno privukao pažnju. Naime, neki od gledatelja primijetili su kako se u jednoj od scena u epizodi “The shower head” pojavljuju slike kojima je autor naš poznati slikar Zvonimir Mihanović. Riječ je o sceni u kojoj Kramer (Michael Richards) ulazi u Elainein (Julia Louis-Dreyfus) ured i u svom stilu zahtijeva od Elaine da mu dopusti tuširanje u njezinom stanu.

S hodnika ovaj razgovor načuje Elainein šef Mr.Peterman koji ulazi u ured i izbacuje Kramera....Upravo u toj sceni na zidu pored Kramera i Elaine kamera je uhvatila dvije slike s motivima koji su tipični za Mihanovića. Ova serija prvo je zajedničko ostvarenje komičara Jerryja Seinfelda i producenta, glumca Larryja Davida i mnogi "Seinfelda" uvrštavaju među najbolje sitcomove svih vremena. Seinfeld i David zahvaljujući seriji svako malo povećavaju iznose na svojim bankovnim računima jer na kraju svakog ciklusa emitiranja dobivaju oko 400 milijuna dolara.

 

Ostatak ekipe nema koristi od ponovnog emitiranja jer oni nemaju nikakav postotak od tantijema. Mogućnost da omiljenu seriju gledaju na Netflixu razveselila je obožavatelje serije, ali imaju i neke zamjerke. Naime, ono što su neki ipak primijetili jest da u novoj, poboljšanoj 4K verziji nedostaju neke ključne scene koje su izrezane jer je Netflix zanemario standardni omjer širine i visine emitiranja 3:4 te umjesto koristio 16:9.

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

SA
Samson
15:40 25.11.2021.

Rijetko precizan članak o Seinfeldu u Večernjaku! Ipak, i ostali glumci u Seinfeldu dobivaju neku lovu od repriza, doduše ni približno veliku kao autori David i Seinfeld, no ipak neku, i to po tzv. "SAG-AFTRA residuals" pravilniku o repriziranju tv programa. Ti iznosi su navodno i veći prilikom emitiranja na Netflixu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije