Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
top ili flop?

Pogledajte kakve maturalne haljine su nosili celebrityji

Foto: Privatna arhiva/Twitter
1/7
25.05.2019.
u 07:07

Najvažniji događaj u životu svake srednjoškolke je maturalna večer, a za tu prigodu mnoge uskaču u neponovljive toalete. Pogledajte kako su izgledale neke Hrvatice i hollywoodske zvijezde tim povodom.

U životu svake žene postoje dvije važne haljine – ona koju nosi na maturalnoj večeri i ona u kojoj izriče “da, uzimam”. Ovog puta doznali smo kako su naše i hollywoodske zvijezde izgledale na vrlo bitnoj večeri u njihovim srednjoškolskim danima. Neke ljepotice zaobišle su pravilo maturalne haljine i odlučile se za kombinezon, a neke za karirani uzorak.     

Beta Sudar
Lijepa Valpovčanka Beta Sudar koju smo ove godine gledali na Dori 2019 u energičnom izdanju s pjesmom ‘Don’t give up’ na maturalnoj večeri koja je bila prošle godine pojavila se u elegantnoj bijelo-šarenom kombinezonu išaranog cvijetovima. Zaobivši modni kodeks maturalne večere koji nalaže nošenje haljine, Beta kaže da se osjećala ugodno i lijepo.
-Sama sam se šminkala, baš kao i za Doru. Pratnja je bio moj zgodni prijatelj Patrik i plesali smo cijelu noć -ispričala nam je mlada Slavonka.

Ashley Colburn
Prelijepu Amerikanku Ashley Colburn koja je hrvatskoj javnosti poznata po sudjelovanju u emisiji ‘Zvijezde pjevaju’ te po dokumentarcu ‘Wow Croatia!’ koji je nagrađen Emmyjem maturalnu večer, po američkim običajima, imala je čak dva puta - u prvoj i zadnjoj godini srednje škole. Zelena haljina bez naramenica u juniorskoj godini i cvijet u kosi bio je prvi stajling za juniorsku maturalnu večeru, a za seniorsku je odabrala ljubičasto izdanje - haljinu i rukavice, te naravno tijaru.

Ellen DeGeneres
Simpatično lice prepoznatljivog stila vođenja Ellen DeGeneres na maturalnoj večeri bila je neprepoznatljiva. Karirana dugačka haljina s vrlo nepopularnom kragnom i pokušajem dekoltea bio je Ellenin odabir za tu bitnu večer gdje se pojavila s pratnjom Richardom. Priznala je u svom showu da se još uvijek ponekad viđaju, a u njezinoj emisiji gostovao je 2015. godine kada je publici uživo pokazala sliku lijevo i izazvala salve smijeha i oduševljenje opisavši svoje iskustvo življenja u gradu Atlanti u državi Teksas.

Danielle Fishelle
Bivša zvijezda serije ‘Boy Meets World’ Danielle Fishel na maturalnoj večeri pojavila se s Lancom Bassom, članom boy banda *NSYNC koji je otvoreno gay. Upoznali su se 1998. godine na snimanju TGIF-a, a toliko je bio stidljiv da ju je umjesto njega Justin Timberlake nazvao i pretvarao se da je Bass koji ju je pozvao na spoj. Izašli su na božićni koncert Celine Dion, a kad ju je Lance ostavio prva joj je pristupila njegova majka koja ju je otvoreno pitala misli li da je on gay.

Taylor Swift
U bijeloj haljini bez naramenica, podignute kose i visećim naušnicama, Taylor Swift, pop-ikona s najvećom zaradom u glazbenoj industriji, izgledala je skromno i nevino. Netko bi rekao da se pojavila u praktički vjenčanici, na što je možda i bila spremna kada je u srednjoj školi bila ludo zaljubljena u Jordana Alforda koji joj je slomio srce ostavivši ju zbog kolegice Chelsea, današnje supruge. Smatra se da su Taylorine prve ljute ljubavne pjesme upravo o tome. 

Hana Rodić
 
Zagrepčanka koja je osvojila srce Gospodina Savršenog Gorana Jureneca na svojoj maturalnoj večeri zablistala je u crvenoj pripijenoj haljini koja je istaknula sve što treba, a najviše Hanin osmijeh. S raspuštenom kosom i neobičnom torbicom s lancem, natjecateljica Superpara kojoj je make-up bitna odrednica života jednom je za medije izjavila da preferira žene koje se šminkaju te da se za većinu ceremonija u showu sama šminkala, ali je za kraj emisije “Gospodin Savršeni” to dopustila drugima.     

Pogledajte kakve haljine su nosile Hrvatice i Hollywoodske zvijezde na maturalnoj zabavi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije