Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otac brine o djetetu

Kličkova bivša otkrila kako se osjećala zbog gubitka skrbništva: 'Bila je to najteža stvar koju sam morala učiniti'

Hayden Panettiere
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/11
30.09.2022.
u 09:09

Najgore mi je bilo potpisati te papire, previše srcedrapateljski, najteža stvar koju sam ikad morala napraviti u životu... Htjela sam raditi na sebi, ozdraviti. I kada mi bude bolje, mislila sam kako će se stvari promijeniti i ona će moći doći k meni i ja ću posvetiti svoje vrijeme njoj, ali to se nije dogodilo - kazala je glumica Hayden Panettiere.

Glumica Hayden Panettiere (33) u braku s bivšim profesionalnim boksačem Vladimirom Kličkom bila je do 2018., a sada je po prvi put detaljno progovorila o skrbništvu nad njihovom kćeri Kayom (7).

Hayden je bila gošća u novoj epizodi ‘Red Table Talka‘ Jade Pinkett Smith gdje je ispričala o iskustvu odricanja skrbništva nad svojom kćeri zbog borbe s ovisnosti o alkoholu i tabletama. 

- U početku mi taj postignuti dogovor nije djelovao kao najbolja stvar za moju kćer jer nije bilo rasprave. Da mi je Kličko došao i rekao kako misli da bi zbog toga gdje se trenutno nalazim i zbog problema koje imam bilo najbolje da ona bude s njim neko vrijeme, rekla bih u redu, to ima smisla, shvaćam, doći ću k vama u posjet - rekla je Panettiere i dodala da je Kličko dobio puno skrbništvo nad njihovom kćeri.

- Najgore mi je bilo potpisati te papire, previše srcedrapateljski, najteža stvar koju sam ikad morala napraviti u životu... Htjela sam raditi na sebi, ozdraviti. I kada mi bude bolje, mislila sam kako će se stvari promijeniti i ona će moći doći k meni i ja ću posvetiti svoje vrijeme njoj, ali to se nije dogodilo - kazala je.

- Bila je to najteža stvar koju sam mogla učiniti. Ali bila je to najbolja stvar za moju kćer, da se uvjerim da je dobro, da se mogu brinuti sama o sebi i da joj mogu biti dobra mama. A ponekad to znači da morate otpustiti neke stvari - rekla je.

Podsjetimo, Hayden i Kličko ostali su u dobrim odnosima i zajedno odgajaju kćer, koja je s tatom živjela u Ukrajini. Panettiere ih često posjećivala, a redovito su se i čuli. Kada je uslijedila ruska invazija na Ukrajinu, bivši boksač kćer je odveo iz zemlje.

VIDEO Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije