Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAČICA

Ella Orešković otkrila smeta li joj što je predstavljaju kao kći bivšeg premijera: 'Ljudima će to uvijek biti zanimljivo'

Foto: Dario Njavro/Renato Branđolica/HRT
1/12
06.02.2022.
u 12:34

Rekla je i da otac podržava njezinu karijeru, ali od nje traži ozbiljnost prema drugim obavezama i fakultetu.

Pjevačica Ella Orešković (23) ove će godine ponovno nastupiti na Dori. Ella se prošle godine predstavila s pjesmom 'Come this way', a ove godine izvodi 'If you walk away'. Pjevačicu mnogi prepoznaju i kao kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića, a ona je otkrila kako se osjeća povodom toga.

Ella je rekla da joj ne smeta što je mnogi tako zovu. - Moj je tata bio premijer u određenom trenutku našeg života. Ljudima će to uvijek biti zanimljivo, tako da mi, moram priznati, to ne smeta - objasnila je za Story.hr. Dodala je i da otac podržava njezinu karijeru, ali od nje traži ozbiljnost prema drugim obavezama i fakultetu. Kazala je i da je on uvijek spreman za razgovor te da otvoreno govori što misli o njezinu pjevanju. 

Inače, Ella studira psihologiju, a prošle je godine na Dori bila na devetoj poziciji. Dodajmo da bivši premijer, osim Elle, ima još dva sina i jednu kćer. 

VIDEO Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike: 'Plitko i površno'

 

Ključne riječi

Komentara 3

TR
Tram12
13:11 06.02.2022.

Odlična pjevačica a i njena prošlogodišnja izvedba mi je bila najbolja.

AN
ante555
13:38 06.02.2022.

Bolje da te ne prepoznavaju po tati, to ti samo moze stetiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije