Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USLIJED SVAĐE

Kći Angeline Jolie i Brada Pitta odrekla se očevog prezimena, ovako se sada zove

Foto: Reuters
1/9
28.05.2024.
u 08:01

Obožavatelji su primijetili da je 15-godišnja Vivienne izbacila "Pitt" iz svog imena u kazališnom programu za 'The Outsiders', brodvejsku produkciju na kojoj je radila sa svojom majkom.

Nakon što su ga odbacili usvojeni sinovi, holivudska zvijezda Brad Pitt (60) doživio je novi udarac. Naime, njegova kći Vivienne Jolie-Pitt na sceni više neće koristiti očevo prezime. Cijela situacija odvija se uslijed Pittove borbe s bivšom suprugim, glumicom Angelinom Jolie (48), za skrbništvo nad djecom. 

Kako izvještava britanski Mirror, obožavatelji su primijetili da je 15-godišnja Vivienne izbacila "Pitt" iz svog imena u kazališnom programu za 'The Outsiders', brodvejsku produkciju na kojoj je radila sa svojom majkom. Zvijezda u usponu na brošuri je navedena kao "Vivienne Jolie". Nije poznato je li ova promjena samo kozmetičke prirode ili je i zakonom potvrđena.

GALERIJA: Neviđena velikodušnost! Mediji pišu da je Brad Pitt poklonio Aniston dar vrijedan 79 milijuna dolara

1/15

Angelina i Vivienne intenzivno rade na svom najnovijem projektu, a motivaciju da se prihvati projekta glumica pripisuje svojoj kćeri . U intervjuu za People je rekla: - Viv je mlada umjetnica koja svoje napore usmjerava na podršku drugima. Bila je tu da pomogne na bilo koji način i toliko je naučila od autora glazbe i suatora knjige Justina Levinea i cijele kreativne ekipe. - otkrila je zvijezda filmskog serijala 'Lara Croft: Tomb Raider'

Podsjetimo, ovogodišnji uskrsni blagdani bili su sretni za američkog glumca. Naime, nakon razočaranja koje je uslijedilo zato što su ga odbacili usvojeni sinovi, 22-godišnji Maddox i dvije godine mlađi Pax Thien te usvojena 19-godišnja kći Zahara, Brad je dobio više vremena za provoditi s kćeri Shiloh.

VEZANI ČLANCI:

Tinejdžerica je odlučila iz majčine vile u Los Angelesu vrijedne 25 milijuna dolara preseliti se ocu, piše The Sun, a dodajmo i to da je prekrasna mlada djevojka, Bradova i Angelinina biološka kći, kao i 15-godišnji blizanci Vivienne Knox. Koliko je poznato, majka Angelina je za sada nije pokušala spriječiti. 

Napori da se holivudski glumac izbori zajedničko skrbništvo nad šestero djecom s bivšom suprugom, prerasli su u tužnu, sedmogodišnju sudsku borbu. Odvjetnici Angeline Jolie uspješno su blokirali svaki njegov pokušaj podijeliti skrb za djecu. Htio je provoditi više vremena sa sinovima i kćerima, neovisno o tome što više nije u braku s njihovoj majkom. Međutim, kad bi propali pokušaji blokiranja njegovih zahtjeva, taktika Angeline Jolie bila je odugovlačenje ionako najdužeg holivudskog sudskog natezanja zbog skrbništva nad djecom.

Usvojeni sinovi su, nakon što su postali punoljetni, odbacili Brada. Kćer Zahara je u studenom 2023., nakon što je postala studentica koledža Spelman u Atalanti i primljena u sestrinstvo Alpha Kappa Alpha, na predstavljanju novih članica izjavila da se preziva samo Jolie, piše The Independent. Vjeruje se da je djevojka, koju majka sve više uključuje u aktivizam pa ju je, tako, odvela na sastanak u Kongres - ocu slomila srce. Baš zato nije iznenadila njegova nedavna odluka odustati od uzaludne borbe i prepustiti Angelini puno skrbništvo zbog kojeg se tako dugo borila.

VIDEO: Sea Star zaplesao Rim Tim Tagi Dim uz Baby Lasagnu

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
13:24 28.05.2024.

"ovako se sada zove".... Prije se zvala Vivienne Jolie, a sad ,nakon promjene, zove se Vivienne Jolie.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije