Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet zajedno

Kate Winslet obnovila vezu s manekenom Louisom Dowlerom?

kate winslet
Foto: pixsell
1/3
02.06.2011.
u 13:00

Par je nedavno viđen kako zagrljen šeta ulicama New Yorka. Kate se još nije izjasnila jesu li ostali prijatelji ili je riječ o dubljim osjećajima

Kate Winslet vratila se staroj ljubavi, manekenu Louisu Dowleru s kojim je prekinula prije sedam mjeseci. Par je viđen u jednom njujorškom kvartu i prema priči svjedoka, izgledali su kao da su riješili sve nesuglasice.

Još nedavno mediji su Kate spajali s njenim partnerom iz posljednjeg filma "Mildred Pierce", australskim glumcem Guyom Pearceom, zbog kojeg je Kate u pubertetu izostajala iz škole da bi ga mogla gledati u seriji "Susjedi".

- Guy je moj idol iz prošlosti. Zbog njega sam često glumila da sam bolesna kako bih mogla ostati kod kuće i gledati ga na televiziji, priznala je Kate.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije