Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biografija

\"Kate Middleton je koristoljubiva, proračunata i hladna djevojka\"

kate
Pixsell
27.05.2012.
u 20:00

Lako je osvojila prijestolonasljednika jer on nije znao s djevojkama, a ona je znala kako će ga ‘upecati’ i zadržati. - William nije bio siguran želi li s njom provesti život - piše u biografiji.

Engleska novinarka i književnica Penny Junor u biografiji \"Prince William: Čovjek koji će postati kralj\" opisala je njegovu suprugu Kate koristoljubivom djevojkom

Na prvom susretu s princom Williamom (29), njegova vršnjakinja Kate Middleton pojavila se u izlizanim trapericama, nenašminkana i s prljavom kosom. Napisala je to engleska novinarka i književnica Penny Junor (63) u biografiji “Prince William: Čovjek koji će postati kralj”.

Autorica je u knjizi vojvotkinju od Cambridgea opisala kao dosadnu, hladnu, ozbiljnu, koristoljubivu i proračunatu djevojku. Iako oduševljava stilom, Penny tvrdi da je na sveučilištu St. Andrews u Škotskoj izgledala prosječno. Nastavlja kako je lako osvojila prijestolonasljednika jer on nije znao s djevojkama, a ona je znala kako će ga ‘upecati’ i zadržati.

- William nije bio siguran želi li s njom provesti život - piše u biografiji. Prije pet godina prekinuli su nakon četiri godine veze jer se htjela zaručiti, ali princ ju je odbio.

William se zaželio provoda te avantura s drugim djevojakama, što njoj nije smetalo, jer je znala da će joj se vratiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije