Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigla treća kćer

Jole: Bio sam s Anom na porođaju, ali to više ne bih ponavljao

jole
Marko Prpić/Pixsell
11.02.2012.
u 10:00

Splitski pjevač priželjkivao je sina, no supruga mu je rodila treću kćer. Joško Čagalj je sretan jer se djevojčica rodila zdrava. Ime ćemo tek odabrati jer do rođenja nismo znali kojeg je spola, kaže ponosni tata

– Prvi sam put bio na porođaju. Uistinu je prekrasan osjećaj vidjeti prvi udisaj svog djeteta, čuti njegov prvi plač, prerezati pupkovinu... Drago mi je da sam bio uz suprugu u tom posebnom trenutku – rekao nam je ponosni Joško Čagalj Jole. No nije siguran da bi to ponovno učinio.

– Mislim da to ipak nije za muškarce – istaknuo je, no nije želio objašnjavati.

Splitski zabavljač u četvrtak u 14 sati dobio je treću kćer. Supruga Ana u splitskom rodilištu na Firulama rodila je djevojčicu tešku 3050 grama i dugačku 47 centimetara.

Ana je pet dana prije termina dobila trudove. Kćerkicu je donijela na svijet prirodnim porođajem.

– Kao i prva dva porođaja, i ovaj je prošao bez problema. Ana je brzo rodila i osjeća se dobro – kaže Jole. Nakon prvih minuta nevjerojatne sreće, Jole je izljubio suprugu i kćer te s prijateljima napravio feštu.

Joško dodaje da još nisu odabrali ime jer do rođenja nisu znali spol djeteta.

– Ime ćemo izabrati kad se supruga vrati iz bolnice – rekao je Jole koji je još nedavno govorio da bi, nakon dvije kćeri, volio dobiti sina.

– Ma, samo je važno da je dijete zdravo, a sve drugo je manje bitno – objasnio je Jole. S Anom je u skladnom braku pet godina. Imaju dvije kćeri, petogodišnju Ivu i trogodišnju Emu. Jole će u svemu pomagati supruzi. Koncerte ima vikendima, a tjedan je, kaže, rezerviran za njegove četiri djevojke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije