Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u vrhu

Jason Momoa: Ovisnik o adrenalinu kojeg je smirila ljubav

jason momoa (1)
Foto: pixsell
1/6
09.09.2011.
u 08:20

Zvijezda filma "Conan Barbarin" šest godina je u vezi s glumicom Lisom Bonet, bivšom suprugom Lennyja Kravitza

Na svoju je glavnu ulogu u Hollywoodu čekao dugih 13 godina, no Jason Momoa napokon je dočekao pet minuta slave, i to kao ratnik Conan Barbarin. Zbog uloge je vježbao šest sati na dan nekoliko mjeseci, za dlaku poginuo na snimanju kad ga je konj izbacio iz sedla i zamalo pao na njega, a da bude što uvjerljiviji u svojoj ulozi, prijatelja je zamolio da mu slomi nos. Paše mu kad ga uspoređuju s Arnoldom Schwarzeneggerom, koji se prvi proslavio u ulozi Conana 1982., no njih dvoje se razlikuju kao nebo i zemlja. Pedantni Austrijanac i neukrotivi dečko s Havaja imaju malo toga zajedničkog.

– Arnolda obožavam, on je moj idol. Imao je mnogo više sreće u snimanju ljubavnih scena. Arnie se valjao u sijenu s glavnom glumicom, a ja s bugarskom dvojnicom jer me filmska partnerica u “Conanu Barbarinu” Rachel Nichols odbila – otvoreno će Jason. Danas mu tepaju da je “novi zločesti dečko Hollywooda”, a do te slatke melodije zgodni glumac prošao je nimalo bajkovit put.

Odrastao je u Iowi, gdje ga je odgojila samohrana majka. Neko je vrijeme bio model za donje rublje, što danas priznaje teška srca, a njegovom savršenom torzu nisu odoljeli ni američki producenti kad su ga angažirali u nekoliko SF serija. Uloga u “Baywatchu” bila je za njega pomalo degradacija, no bez nje danas ne bi bio tu gdje jest.

– Cijeli život nosim nadimak “lijepi dečko”. Sad me zadirkuju da biram samo one uloge u kojima ću se pojaviti bez majice. Nije da ih biram, samo takve sam uspio dobiti – kaže Momoa koji je šest godina u vezi s bivšom glumicom i bivšom suprugom Lennyja Kravitza Lisom Bonet. U vezi dvoje umjetničkih osobenjaka koji preziru sve inovacije tehnologije (ne koriste ni televizor ni mobitel) rođeni su četverogodišnja kći Lola i dvogodišnji sin Nakoa.

– Kažu da sam zločesti dečko, ali moram vam reći da kao takav zasigurno ne bih uspio pripitomiti lisicu poput Lise. Trebalo je tu uložiti i puno šarma – kaže Momoa koji za razliku od svoje 11 godina starije nevjenčane suprug – ovisnice o tarotu, alternativnoj medicini i religiji – prakticira mnogo prizemnije hobije. Zaljubljenik je u alpinizam, snowboarding, hokej, mountain biking i druge ekstremne sportove. Ovisnik o adrenalinu teško može odoljeti japanskoj hrani, crnom vinu i – maminoj piti od jabuka. Velike ožiljke na licu glumac je dobio prije tri godine za verbalnog obračuna u jednom restoranu. Razbjesnjeli sugovornik razrezao ga je razbijenom bocom, Momoa je završio u bolnici sa 140 šavova na licu i glavi. Dotad je svakom u lice govorio što misli, a danas promisli dvaput prije nego nešto kaže.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije