Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednica Sindikata umirovljenika

Jasna Petrović prisjetila se kada je Severininog sina izvukla iz jarka: 'Milan nije ni primijetio, počeo je vikati'

Jasna Petrović
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/4
24.01.2024.
u 21:58

Predsjednica Sindikata umirovljenika Hrvatske podijelila je s nama priču koja se dogodila prije nekih sedam godina, a kada je s unukom bila na Maksimiru. Zajedno su malenog Aleksandra pronašli u jarku, koji je djelovao preplašeno

Slučaj borbe za skrbništvo između Severine (51) i Milana Popovića (58) i danas je glavna tema, a nakon što je Vrhovni sud objavio detalje Rješenja presude, i sama pjevačica na njihovu adresu poslala je otvoreno pismo. No, u jeku prebacivanja loptica i okrivljavanja, mnoge su Hrvatice stale na stranu Severine i pisale joj na društvenim mrežama javne poruke podrške, ali i kolika je sramota da se jednoj majci oduzima dijete, nevezano za to je li ona javna osoba ili ne. 

Jednu priču koja ide u prilog našoj pjevačici s nama je voljno podijelila i predsjednica Sindikata umirovljenika Hrvatske Jasna Petrović. Naime, Jasna je na svojim društvenim mrežama prvo podijelila uznemirujuću objavu u kojoj je opisala kako je prije nekih sedam godina naletjela na malenog Aleksandra, koji je tada imao 3 ili 4 godine, a koji se nalazio u jarku kod Zoološkog vrta u Zagrebu. Jasna je tada bila s unukom, a oni su ga izvukli iz jarka i doveli do oca, Milana Popovića, koji je bio na telefonu.

VEZANI ČLANCI

Za detalje o tom danu javili smo se Jasni, a ona nam je ispričala detaljnije.

- Dječak u jakni je šutio i stajao u jarku. Mislim da je imao 3 godine. Nismo ga ništa pitali, samo je moj unuk dao meni ruku i drugu njemu i izvukao ga. Pitala sam ga s kim je. Pokazao je u daljini tatu. Djelovao je preplašen. Od tate smo vidjeli leđa, mahanje rukom i telefon na uhu - započela je Jasna i dodala da su ga pokušali nekoliko puta zazvati s "gospodine, gospodine". 

- I dalje je telefonirao. Uzela sam maloga za ruku i požurila za ocem. On nije ni primijetio da mu nema djeteta. Kad je završio razgovor, djelovao je ljuto i okrenuo se prema nama. Tad sam prepoznala da je to Popović - kazala je.

Tada su mu već bili dovoljno blizu i, kaže Jasna, očekivala je da će zagrliti dijete i njoj zahvaliti što ga je pronašla i dovela.

- No, on je samo zavikao da što mu držim dijete, da ga pustim, mali je šutio, kao da se boji reći da je pao u jarak. Nisam ocu uspjela ništa reći. Zgrabio je dijete za ruku i brzo ga odvukao prema izlazu iz Maksimira. Unuk i ja smo bili šokirani ponašanjem oca i sjeli smo na klupu i šutjeli - zaključila je Jasna ovu priču koju je nazvala na društvenim mrežama "žrtve bogatih i bahatih te beščutnog korumpiranog sudstva". 

Dodajmo i da je istaknula kako je ovo prvi put da ovo govori. 

Da podsjetimo, presuda Županijskog suda u Splitu koji je povrijedio Zakon o parničnom postupku je ukinuta te Milan i Severina više tako neće imati zajedničko skrbništvo, što je 2021. odredio Županijski sud u Splitu, već se Aleksandar, koji će idući mjesec napuniti 12 godina – opet vraća ocu. 

VIDEO Vrhovni sud objavio zašto Severininog sina vraća ocu

Komentara 24

Avatar Art of Noise
Art of Noise
23:18 24.01.2024.

Spašavanje vojnikinje Severine. Kao i samopromocija dotične u članku.

AM
Axis Mundi
03:03 25.01.2024.

Od ove žene, uvijek prisutne kod aktualnih pitanja umirovljenika, očekivala bih promptnu reakciju, ne reatroaktivnu kad su prvi vlakovi prošli.

MA
marijanaana
08:37 25.01.2024.

Severina je manipulator koji će manipulirati i vlastitim djetetom radi svojih egoističnih ciljeva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije