Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se

Jacques Houdek o Albininom nastupu na Dori: 'Playback? Možda i bolje za nas'

Jacques Houdek
Foto: Daniel Pavlić
1/8
20.02.2022.
u 14:15

Houdek je komentirao Albinin nastup kojim je sinoć otvorila doru, a osvrbuo se i na onaj kasnije, kada je s Frankom Batelić izvodila neke od najvećih eurovizijskih hitova koje su otpjevale dok je trajalo glasovanje.

Pjevač Jacques Houdek pratio je Doru koja se održala jučer u Opatiji, a za vrijeme emitiranja objavio je i status na Facebooku.

Naime, Jacques je objavio svoja predviđanja oko pobjednika, ali i prokomentirao Albinu Grčić. Houdek je komentirao Albinin nastup kojim je sinoć otvorila doru, a osvrbuo se i na onaj kasnije, kada je s Frankom Batelić izvodila neke od najvećih eurovizijskih hitova koje su otpjevale dok je trajalo glasovanje. 

 

"Showprogram na playback?" Hm. U najmanju ruku - neobično. No, možda i bolje za nas, sudeći po 'vokalnoj izvedbi' na samom otvaranju ove večeri. Out of tune" napisao je pjevač. 

Jacques je, inače, naš posljednji predstavnik na Euroviziji koji je izborio finale i to 2017. godine s pjesmom "My Friend". A dvije godine kasnije on je napisao pjesmu za Roka Blaževića koji je u Tel Avivu pjevao "The Dream", no s tim nisu uspjeli izboriti finale unatoč krilima na sceni koji su bili spominjani tjednima nakon.

VIDEO Vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše

 

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
15:46 20.02.2022.

Što se uopće javlja taj Goudek? Bolje da tamo jede zobene pahuljice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije