Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tata i sin

Ivan Šarić sve je raznježio ovom fotografijom sa sinom Oliverom

Foto: Instagram
1/7
20.06.2021.
u 11:48

Ivan sina drži u naručju dok pije kavu, a ovaj prizor oduševio je Natašu Janjić, Eciju Ivušić, Ellu Dvornik i Doris Pinčić.

Komičar Ivan Šarić podijelio je na Instagramu fotografiju koja je raznježila njegove obožavatelje na ovoj društvenoj mreži. Prvi put je na ovoj platformi podijelio fotografiju na kojoj pozira sa sinom Oliverom koji se rodio prije dva mjeseca. Ivan sina drži u naručju dok pije kavu, a ovaj prizor oduševio je Natašu Janjić, Eciju Ivušić, Ellu Dvornik i Doris Pinčić poslala je Ivanu posebno emotivnu poruku.

- Ajme, ja mislim da je malo što dobro kao roditi se kao vaše dite. Poljubac tebi, malom i Korani, čuvajte se - napisala je. Ivanova zaručnica Korana Gvozdić njihovog sina je rodila u travnju i s malenim je još pet tjedana ostala u rodilištu i taj period u kojem, zbog pandemije, Ivan im nije smio ni doći u posjetu, ovako je opisala nedavno:

Foto: Hrvatski hrvački savez

- On i ja 💙Bodrili smo i čekali jedan drugog...prvo je on čekao mene da se oporavim, a onda sam ja čekala njega i zaklela se da bez njega neću izaći iz te zgrade. Slavili smo svaki tjedan kao da je rođendan, proslavili i naš prvi majčin dan. I onda smo nakon 5 tjedana i 2 dana izašli ZAJEDNO! 20.05.2021 - on pajki, a ja rumena od suza, suza radosnica jer smo napokon zagrlili tatu.

VIDEO Olja i Bahra iz 'Ljubav je na selu' druže se u Splitu, a postoji poseban razlog Bahrinog dolaska

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije