Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blistale brojne slavne dame

Iva Jerković definicija je savršenstva!

cro a porter
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/23
02.10.2014.
u 21:21

Brojne poznate dame pojavile su se na 23. Cro A Porteru, koji se ove godine održava u impresivnom hangaru Croatia Airlinesa...

Brojne poznate dame pojavile su se na 23. Cro A Porteru, koji se ove godine održava u impresivnom hangaru Croatia Airlinesa.

Velika modna avantura privukla je i brojne poznate ljubiteljice mode. Bianca Matković, Martina Podgorski, Dunja Mutevelić, Neven Ciganović, Marijana Mikulić, Lana Pavić, Danijela Martinović, Tina Vukov samo su neke od lijepih uzvanica ovog modnog spektakla.

Zablistala je među njima i odvjetnica Jadranka Sloković, koja zaista izgleda izvrsno. Nezaobilazna je i Iva Jerković, koju po tko zna koji put treba pohvaliti zbog njenog savršenog tijela.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

>>Iva Jerković zgodna je i u razderanim trapericama. Ukradi joj stil!

>>Iva Jerković izgleda savršeno u maloj crnoj haljini

Komentara 5

BL
blesotina
09:39 03.10.2014.

brojne poznate dame....svakoga se i damom naziva!?

VN
vnov
09:15 03.10.2014.

Ako je ona savršenstvo kak izgledaju nesavršene?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:34 03.10.2014.

...., Neven Ciganovic,....samo su neke od lijepih uzvanica....Cigo nije lijepa, niti je uzvanica. A I ta jerkovic. Prosecite po Splitu, Rijeci, zagrebu, Osijeku, I u roku 10 minuta vidjet cete 10 ljepsih. Kojima ne pada na pamet pumpati usnice, jer im to niti ne treba, niti bi im to roditelji dozvolili. Ah, da, dobar kucni odgoj danas je nesto nepozeljno u hrvatskoj. Takve nazivaju homofobima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije