Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubio snimateljicu i ranio redatelja

Isplivale prve fotografije Baldwina nakon tragedije: Shrvan i u suzama jedva stoji na nogama

Foto: Reuters/Pixsell
1/7
22.10.2021.
u 11:23

Policija je odmah započela istragu tijekom koje je ispitan i Baldwin, a društvenim mrežama počele su kolati i fotografije shrvanog glumca koje su nastale nedugo nakon tragedije.

Nezapamćena tragedija zavila je Hollywood u crno. Glumac i producent Alec Baldwin (63) ispalio je metak iz rekvizita na setu u Meksiku i nehotice ubio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu. Ubojstvo se dogodilo tijekom snimanju filma "Rust". Nesretna snimateljica odmah  je helikopterom prevezena u bolnicu Sveučilišta New Mexico, gdje je proglašena mrtvom, dok je Souzu hitna pomoć odvezla u regionalni medicinski centar Christus St. Vincent. 

Policija je odmah započela istragu tijekom koje je ispitan i Baldwin, a društvenim mrežama počele su kolati i fotografije shrvanog glumca koje su nastale nedugo nakon tragedije. Fotografije je na svom Twitter profilu prenio i poznati televizijski voditelj Piers Morgan, a na jednoj od njih Baldwin zabrinuto razgovara na mobitel, dok na drugoj potpuno slomljen i u suzama jedva stoji na nogama. 

"Izbezumljeni Alec Baldwin, nakon što je slučajno upucao i ubio snimateljicu u na setu svog novog filma, i ranio redatelja. Kako se, zaboga, ovo moglo dogoditi?", napisao je Morgan u objavi.

Pucnjava se dogodila u improviziranoj drvenoj crkvi koja je bila dio seta, a prema navodima istražitelja nemili događaj zbio se prilikom snimanja scene koja je uključivala korištenje rekvizita vatrenog oružja uslijed čega je došlo do ispaljivanja metka koje je završilo tragično.

 

 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar The new statesman
The new statesman
11:35 22.10.2021.

Pa zar ne koriste u filmovima lazne pistolje i lazne metke?

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:12 22.10.2021.

Amerikanci jednostavno imaju bolestan odnos prema oružju! Prije par dana trogodišnje dijete ubilo je majku dok je ova bila na online meetingu. Otac (ili očuh) je držao napunjen i repetiran pištolj u ruksaku koji je bio u dosegu djeteta?!

Avatar jeremija1
jeremija1
13:31 22.10.2021.

Nije mi tu jasno zakaj je pucal po režiseru i snimateljici. Obično glumci pucaju po drugim glumcima. Uostalom, zakaj nije prestal kad je vidil da se prvi ruši ? Sve mi je to nekak čudno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije