Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upucao je

Žena koju je na setu ubio poznati glumac odrasla je u sovjetskoj vojnoj bazi i proglašena 'zvijezdom u usponu'

Foto: PIXSELL/Profimedia
1/7
22.10.2021.
u 08:40

Filmski set odmah je zatvoren, a istraga je u tijeku. Kako javljaju strani mediji, Baldwin je svojevoljno dao izjavu, a zatim otišao.

Hollywood je u šoku nakon što je glumac Alec Baldwin (68) na snimanju filma "Rust" iz pištolja ubio snimateljicu Halynu Hutchins (42) i ranio redatelja Joela Souzu /48). Naime, ispalio je iz filmskog pištolja koji je bio rekvizit na filmu, priopćila je policija. 

Iako je Hutchins vrlo brzo helikopterom prevezena u bolnicu Sveučilišta New Mexico, tamo je ipak proglašena mrtvom, dok je Souzu hitna pomoć odvezla u regionalni medicinski centar Christus St. Vincent.

Inače, Hutchins je rođena u Ukrajina i odrasla u sovjetskoj vojnoj bazi, a nakon što je diplomirala 2015. na Konzervatoriju AFI, radila je na nekoliko uspješnih filmova. Prije dvije godine ju je Američki kinematografski časopis nazvao "zvijezdom u usponu".  Prije nego što se doselila u SAD, Hutchins je u Kijevu završila studij novinarstva pa je neko vrijeme radila kao istraživačka novinarka za britanske medije. Na njenoj web stranici navedeno je kako je radila na filmovima poput Archenemy, Blindfire, Darlin'... 

Foto: profimedia

"Tako sam tužan zbog gubitka Haline. I toliko bijesan što se to dogodilo na setu. Bila je sjajan talent koji je bio apsolutno posvećen umjetnosti i filmu", napisao je na Twitteru redatelj Adam Mortimer.

"Ured šerifa potvrđuje da su dvije osobe nastrijeljene na snimanju filma 'Rust'. Direktorica fotografije Halyna Hutchins (42) i redatelj Joel Souza (48), nastrijeljeni su kad je metak iz rekvizita ispalio producent i glumac Alec Baldwin (68)", stoji u priopćenju policije.

Filmski set odmah je zatvoren, a istraga je u tijeku. Kako javljaju strani mediji, Baldwin je svojevoljno dao izjavu, a zatim otišao. 

VIDEO>>Severina odustala od showa na 'Dodikovoj televiziji': Ne želim imati veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:55 22.10.2021.

Pa ne mogu vjerovati. Neko mu je podvalio pištolj. Zašto bi ih ubio? Užas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije