Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika imena

Isabelle Huppert i Sharon Stone gostuju u "Zakonu i redu"

\'Isabelle Huppert attends the 2009 French Institute Alliance Francaise (FIAF) Trophee des Arts Gala, held at the Plaza Hotel in New York City Photo: Press Association/Pixsell\'
Pixsel
31.03.2010.
u 20:00

Isabelle je među najnominiranijim glumicama za nagradu Cesar koja je francuski pandan Oscaru, a najpoznatija je po ulozi u filmu "Pijanistica".

Kultna glumica Isabelle Huppert pridružit će se plejadi popularnih francuskih glumica koje su prodefilirale kao gostujući likovi u seriji "Zakon i red: Odjel za žrtve". Isabelle je među najnominiranijim glumicama za nagradu Cesar koja je francuski pandan Oscaru, lani je bila i članica žirija filmskog festivala u Cannesu, no najpoznatija je po ulozi u filmu "Pijanistica". Osim nje u seriji su glumile i Francuskinje Leslie Caron i Jeanne Moreau. Ali Neal Baer, producent serije, nije zapostavio ni američke glumice, pa će se 28. travnja u nekoliko epizoda na NBC-u pojaviti i Sharon Stone. (mc/vlm)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije