Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPOT

Indira Levak otkrila 'Grešku svog života'

Indira Levak
Foto: Promo
1/6
05.03.2018.
u 17:04

Pjevačica Indira Levak predstavlja treći samostalni singl pod intrigantnim naslovom „Greška mog života“ za koji je napisala riječi, a s kojima će se mnogi poistovjetiti. Glazbu i produkciju potpisuju Branimir Mihaljević i Denz.

Kao što je i obećala, Indira objavljuje singl za singlom, a ovog proljeća izlazi njezin prvi samostalni album. Svaka pjesma pokazuje drugačiji karakter, ali energija je uvijek prepoznatljiva i potvrđuje karizmatičnost i snagu ove pjevačice. Indira ide ukorak s trendova, ali im ne robuje.

„ Greška mog života“ je jaka pjesma, urbane produkcije koja je upakirana u osobnost mojeg glazbenog izričaja. Branimir i Denz ponovo su napravili odličnu pjesmu i poslušali sve moje molbe i zahtjeve. Točno sam znala koji zvuk želim i koliko jake moraju biti riječi koje ga prate. Svatko je u životu napravio neku grešku, ali iz grešaka se uči, zar ne?!“- izjavila je karizmatična Indira koja je spot za ovu pjesmu snimila u Galovcu, u obiteljskom proizvodnom pogonu koji je bio odlična kulisa za ovaj spot.

Spot je režirao Danijel Tipura, Martina Sporiš bila je zadužena za stajling, a Indirin glam tim činili su stručnjaci iz beauty centra Vikler i ruž.

Indiru, u spotu plešu plesači K Teama. Ovo je Indirin prvi kontakt s Aerial hoopom, vještinom plesa na obruču i oduševila se, a kako joj je išlo pogledajte u spotu „ Greška mog života“.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:31 05.03.2018.

stajling, glam tim, beauty centar...Opet problemi s nepoznavanjem naseg jezika????

ST
Starotopoljanin
18:36 06.03.2018.

tvoja zivotna greska je bila ,udaja za mujkica juniora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije