Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan par

Indira za treću godišnjicu braka suprugu napisala dirljivu poruku

Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/4
30.05.2017.
u 13:27

Ništa na ovom svijetu ne može biti tako divno kao ljubav koju si mi podario i znam da će tako ostati zauvjek, napisala je pjevačica suprugu

Na pozornici je pjevačica grupe Colonia Indira Levak energična, a privatno je jako romantična osoba što je i dokazala današnjom objavom na Instagramu.

Indira i njen suprug Miroslav Levak danas slave treću godišnjicu braka i tim povodom je Indira na Instagramu objavila fotografiju s njigovog vjenčanja uz koju je napisala i dirljivu posvetu.

- Ljubavi moja, naša ljubav donosi mi sreću i veselje! Ništa na ovom svijetu ne može biti tako divno kao ljubav koju si mi podario i znam da će tako ostati zauvjek..Bez tebe ne bih bila osoba kakva sam sada..bez tebe moji snovi nikada ne ni bili ostvareni..bez tebe bi moj život bio prazan.. Sretna nam 3 godišnjica braka mužiću moj!!!

 

 

 

 

Komentara 1

ZN
zanne.nevenka
14:44 30.05.2017.

cestitke od srca neka Vam tako i bude

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije