Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOKER

Igor je prvi natjecatelj koji je kviz napustio s 0 eura, a pomagala mu je i supruga

Foto: Nova TV
1/6
29.02.2024.
u 19:00

Natjecatelj Igor sa sobom u kviz poveo je suprugu Eminu koja se okušala u bonus rundi te tako točnim odgovorima Igoru vratila jedan joker

Igoru Kolaru iz Osijeka ''Joker'' je bio prvi kviz u kojemu je sudjelovao, no nažalost, početnička sreća nije mu bila naklonjena. Došavši do posljednjeg, 12. pitanja, nalazio se na ljestvici s 1.000 eura, a odgovorivši netočno, kviz je napustio s 0 eura. Tko je slavio 1984. na prvoj dodjeli MTV Video Music Awards, kao dobitnik prve nagrade u kategoriji videa godine? A) Michael Jackson (''Thriller'') B) The Cars (''You Might Think'') C) Cyndi Lauper (''Girls Just Want to Have Fun) D) The Police (''Every Breath You Take) – glasilo je posljednje pitanje na koje je Igor odgovorio A) Michael Jackson (''Thriller'') kazavši kako mu taj odgovor ''zvoni'' u glavi. Točan odgovor bio je B) The Cars (''You Might Think'').

Natjecatelj Igor sa sobom u kviz poveo je suprugu Eminu koja se okušala u bonus rundi te tako točnim odgovorima Igoru vratila jedan joker. Također, Igor ju je zvao u pomoć i kao superjokera za pitanje Dvije maske, jedna nasmijana a jedna tužna, povezujemo s grčkim kazalištem. Točnije s dramom. Maske predstavljaju tragediju i komediju. One su simbol dviju grčkih muza. Kojih? A) Melpomena i Talija B) Talija i Klio C) Melpomena i Klio D) Klio i Kaliopa. Supruga se odlučila za odgovor D, no točan odgovor je bio A) Melpomena i Talija, pa je tako Igor izgubio tri jokera.

VEZANI ČLANCI

Probleme mu je još zadalo pitanje U kojoj se saveznoj američkoj državi dogodio obračun kod OK korala? A) Texas B) Nevada C) Novi Meksiko D) Arizona. Igor je najprije na ovom pitanju iskoristio joker, a potom zaključao odgovor B) Nevada, no točan odgovor krio se iza D) Arizona.

Novu epizodu kviza ''Joker'' ne propustite već sutra na Novoj TV od 18 sati!

VIDEO Gasi se poznata domaća televizija! Novinari šokirali emotivnim videom: 'Zahvaljujemo na pozornosti'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije