Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala i sina

Hrvatska Kim Kardashian pokazala kako izgleda 14 dana nakon poroda: 'Najseksi mama ikada'

Foto: Instagram
1/6
21.02.2020.
u 16:01

Jelena Perić prije dva tjedna na svijet je donijela svoje prvo dijete, sina Tea, kojeg je sada odlučila pokazati javnosti.

Make up artistica Jelena Perić proživljava najsretnije trenutne u svom životu. Jelena je, naime, prije dva tjedna postala prvi put majka. S bivšim nogometnim reprezentativcem Igorom Bubnjićem dobila je sina kojem su novopečeni roditelji nadjenuli ime Teo. Koliko uživa u majčinstvu Jelena je pokazala svojim pratiteljima i na Instagramu uz fotografije na kojima je javnosti po prvi puta otkrila svog dječaka. - Riječima ne mogu opisati kako se osjećam kad vidim njegovo maleno lice. Moj cijeli svijet - napisala je Perić uz objavu.

1/7

Iako je rodila prije svega 14 dana Jelena se za fotografiranje potpuno dotjerala i oduševila pratitelje. 'Predivna', 'Najseksi mama ikada', 'Izgledaš top', samo su neki od komentara obožavatelja ispod fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Words can’t describe what I’m feeling when I see his little face! My whole world 🖤 #14daysold #babyteo

A post shared by Jelena Peric🦋 (@j_make_up) on

Podsjetimo, Jelena je sina dobila sa zaručnikom, bivšim nogometnim reprezentativcem Igorom Bubnjićem, s kojim je nedavno kupila kuću. Nedugo nakon što je objavila informaciju da čeka prinovu, Jelena je snimila i video u kojem je obožavateljima otkrila kako se osjećala u prvom tromjesečju trudnoće. Priznala je kako joj je bilo teško i osjećala se deprimirano i povukla se na neko vrijeme s društvenih mreža.

– Bila sam umorna i ništa nisam mogla i nisam mogla normalno funkcionirati, ne očekujete da će hormoni tako utjecati na vas. Sada se na početku drugog tromjesečja osjećam super – rekla je tada Jelena koja je otkrila i kako se osjećala kada je saznala da je u drugom stanju. - Bila je to eksplozija emocija i odmah smo obavijestili moju mamu i Igorove roditelje i taj dan neću nikada zaboraviti - ispričala je Jelena.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije