Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro stiže beba

Bivši Vatreni i naša Kim Kardashian kupili luksuzni stan

Jelena Perić i Igor Bubnjić
Foto: Instagram
1/9
27.11.2019.
u 11:24

Jelena Perić, prva Hrvatica s više od milijun pratitelja na Instagramu, pohvalila se da su ona i njezin zaručnik Igor Bubnjić kupili stan.

Domaća influencerica Jelena Perić i njezin odabranik bivši nogometaš Igor Bubnjić odlučili su se na novi korak u svom životu. Naime, par koji iščekuje prinovu kupio je stan, a sve su odlučili ovjekovječiti fotografijom u prostranom dnevnom boravku.

Sudeći po slici, u pitanju je luksuzna nenamještena nekretnina pa će se par morati time dodatno pozabaviti. Jelena i Igor pozirali su ljubeći se, a fotografija je oduševila njezine pratitelje i kolege influencere pa su tako čestitke pristizale sa svih strana. Inače, influencerica i bivši Vatreni nedavno su se zaručili i uskoro će dobiti sina, a početkom ove godine svoju vezu su potvrdili za javnost.

 - Jedva te čekamo upoznati! Hvala ti Bože! 13 tjedana - napisala je Jelena početkom rujna ispod fotografije na kojoj se vidi trudnički trbuh. Perić je prva hrvatska influencerica koja je dosegnula brojku od milijun pratitelja, a sve to zahvaljujući make-up tutorijalima. U nedavnom videu pratiteljima je otkrila kako se osjećala u prvom tromjesječju.

Na početku videa kaže kako joj je menstruacija uvijek bila redovita, ali prije nego je otkrila da je trudna imala je sve simptome kao i pred menstruaciju ali osjećala je kako je ovaj put nešto drugačije. 

- Neobičan je to osjećaj i ne znam kako bi ga opisala. Sjećam se kako sam otišla na rođendan prijateljice i osjećala sam kao da trebam dobiti menstruaciju. Popila sam par pića na proslavi, neću lagati i uživala sam tu večer. Sutra sam s dečkom otišla u trgovački centar u kupnju i odlučila sam kupiti test za trudnoću. Otišla sam u ljekarnu i zatražila sve testove za trudnoću i kad sam vidjela rezultate počela sam se tresti. Bila sam preplavljena emocijama i presretna jer smo htjeli bebu - ispričala je Jelena. 

Kada joj je dečko Igor došao doma ubrzo ju je pitao što se događa i ona se počela nekontrolirano smijati i ona mu je pokazala test i oboje su se počeli smijati i plakati.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije