Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljski portret

Hrvatska Kim Kardashian pokazala trudnički trbuh pozirajući u donjem rublju

Foto: Instagram
1/6
19.10.2019.
u 21:52

Jelena Perić prije nekoliko tjedana otkrila je da očekuje prinovu s dečkom Igorom, a nedavno su se pohvalili i zarukama.

Hrvatska influencerica Jelena Perić koju nazivaju i našom Kim Kardashian do nedavno je na društvenim mrežama dijelila fotografije sa savjetima o make upu, a u zadnje vrijeme objavljuje više privatnih fotografija. 

Obavijestila je prije nekoliko tjedana svoje pratitelje, kojih ima preko milijun na Instagramu, da očekuje prinovu, a nakon toga pohvalila se i zarukama s dečkom, bivšim nogometašem Igorom Bubnjićem. Ubrzo je objavila fotografiju na kojoj odjevena u donje rublje pozira sa zaručnikom i napisala je: Naš prvi obiteljski portret.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our first family portrait🖤 Photo by the best @srecko_rundic !!!! 📸

A post shared by Jelena Peric🦋 (@j_make_up) on

 

Obožavatelji iz cijelog svijeta su joj uputili čestitke i poručili da izgleda predivno. nedugo nakon što je objavila informaciju da čeka prinovu Jelena je snimila i video u kojem je obožavateljima otkrila kako se osjećala u prvom tromjesečju trudnoće. Priznala je kako joj je bilo teško i osjećala se deprimirano i povukla se na neko vrijeme s društvenih mreža. 

- Bila sam umorna i ništa nisam mogla i nisam mogla normalno funkcionirati, ne očekujete da će hormoni tako utjecati na vas. Sada se na početku  drugog tromjesečja osjećam super - rekla je Jelena. 

Ključne riječi

Komentara 3

KT
KTM
07:26 20.10.2019.

Ja se pitao di je citavo tromjesecje,a njoj hormoni podivljali.Odma mi je lakse.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:03 20.10.2019.

Hrvatska Kim Kardasian? Kaj je udata za crnca?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:04 20.10.2019.

Iz muslimanske multimilionerske familije? Kakve beze ima ona s Kim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije