Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavljene snimke

Goran Vlaović oženio 17 godina mlađu misicu, na svadbi u Sheratonu bila i Natalija Prica

Foto: instagram
1/6
29.08.2021.
u 13:55

Na profilu mladenkine prijateljice osvanuo je video prvog plesa koji su mladenci izveli na pjesmu Zdravka Čolića 'Ti si mi u krvi', a na vjenčanju ju je otpjevao Amir Kazić Leo.

Bivša Miss Universe, Ivana Mišura (31) i naš bivši nogometni reprezentativac i stručni komentator Goran Vlaović (48) ovog su vikenda izmjenili bračne zavjete. Slavlje se održalo u Sheratonu, a snimke s vjenčanja odmah su osvanule i na društvenim mrežama. Na profilu mladenkine prijateljice osvanuo je video prvog plesa koji su mladenci izveli na pjesmu Zdravka Čolića 'Ti si mi u krvi', a na vjenčanju ju je otpjevao Amir Kazić Leo. Među uzvanicima su bile brojne poznate osobe uključujući i bivšu blisku suradnicu Milana Bandića, Nataliju Pricu.

Foto: Instagram
Zaljubljeni Vlaović svoju 17 godina mlađu suprugu nije ispuštao iz ruku. Sredinom kolovoza novopečeni supružnici postali su roditelji djevojčice Vane.

Za vezu 48-godišnjeg Vlaovića i 17 godina mlađe Ivane doznalo se u listopadu 2018. godine samo nekoliko dana nakon što se Goranova bivša supruga spisateljica Milana Vlaović udala za direktora i suvlasnika agencije Pepermint Borisa Kovačeka. Goran i Milana u braku su bili 18 godina, a odvojenim putevima odlučili su krenuti prije devet godina iako su i nakon razvoda ostali u prijateljskom odnosu.

Ivana i Goran upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a ljubav je zaiskrila tek dvije godine nakon što su se upoznali. Ivani je djevojčica prvo dijete, a Goran s bivšom suprugom Milanom Vlaović ima 27-godišnjeg Stjepana, dvije godine mlađeg Marija te 16-godišnju kćer Niku. Goran i Ivana ne vole se pojavljivati na društvenom događanjima i Ivana je samo jednom pričala o vezi s Vlaovićem i tada je na jednoj kazališnoj premijeri na novinarsko pitanje koliko je sretna od 1 do 10 u vezi s nekadašnjim nogometašem odgovorila: Sto!. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

Komentara 41

SO
Sir Oliver
15:33 29.08.2021.

Znaci, Goranova zena i sin samo 4 god razlike. Fino i valjda normalno. Goranu je valjda jasno da ga ona voli jer je mlad, lijep, zgodan?

Avatar neidemdalje
neidemdalje
17:15 29.08.2021.

Došao bi i bandić ali je spriječen..

LA
Lana2
15:47 29.08.2021.

Više bi joj odgovarao sin..Ali dobro, Gogo kad zakaže, sinek će da maže...I sve ostaje u obitelji..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije