Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Hana iz ŽNV-a toliko je smršavjela da je nije prepoznao ni njen trener Mario Mlinarić

Hana Sokač
Foto: RTL, Instagram
1/6
28.10.2020.
u 14:41

"Znaš koja je definicija dobrog feelinga? Dok te Mario Mlinarić posjeti za rođendan, a ti ga dočekaš 65 kila lakša pa autom 'ladno prođe pored tebe jer te ne prepozna! Zabave, smijeha i dobre vibracije nije nedostajalo, a ovaj put zamijenili smo uloge", napisala je Hana

Hana Sokač, sudionica prve sezone "Života na vagi", nedavno se na Instagramu pohvalila kako je smršavjela čak 65 kilograma, a da je mnogi ne prepoznaju, napisala je u zadnjoj objavi, gdje je kazala kako joj je u goste na Radio Križevce došao njen trener Mario Mlinarić.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Znaš koja je definicija dobrog feelinga? Dok te Mario Mlinarić posjeti za rođendan, a ti ga dočekaš 65 kila lakša pa autom 'ladno prođe pored tebe jer te ne prepozna! Zabave, smijeha i dobre vibracije nije nedostajalo, a ovaj put zamijenili smo uloge – došao mi je na posao i ja sam ga uživo u eteru 'rešetala' pitanjima, no njemu to nije ni upola teško palo koliko je meni nekad bilo teško držati plank. Donio mi je i hrrrrrpu MM Trening odjeće tako da se više ne mogu žaliti da 'nemam kaj obući' P.S. Kaj kažete o ideji da za rođendane umjesto slatkiša poklanjamo proteine?" napisala je Hana.

Hana Sokač
1/7

Podsjetimo, Hana je show je ušla s 138,3 kilograma. Kada je napuštala emisiju, vaga je pokazala da je Hana izgubila 21,1 kilogram, a finalno vaganje pokazalo je kako je izgubila još 11 kilograma. Bila je svjesna da to nije kraj njezine borbe i da mora nastaviti sa zdravim navikama, a to nije ni lako ni jednostavno.

"Nakon ŽNV-a kilogrami su se rapidno vratili, kao i većini ostalih kandidata, no o tome se 'ne priča' što zbog nesigurnosti, a što zbog vođenja lažnih života na Instagramu. Dvije godine nije me bilo u javnosti i u svijetu društvenih mreža. U te dvije godine radila sam na poslovnom planu, a uz to i na sebi. U godinu dana samostalno sam skinula 64 kilograma. Može se. Sve se može. Nisam tu da se uzdižem nego da i tebi pokažem da možeš. Možeš biti što god želiš, samo ustraj! Znam, znam ovo na kraju zvuči full klišejasto, ali tako je", iskreno je napisala Hana na svom Instagramu.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:43 28.10.2020.

Kapa dolje...!

DE
deda1234
15:24 28.10.2020.

Sve se može kad se hoće... Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije