Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila je

Hana ima termin za operaciju u Istanbulu: 'Neće mi narasti u teretani'

Foto: Youtube Screenshot
1/6
15.05.2019.
u 20:00

Hana tvrdi da nikada ništa do sada na sebi nije korigirala. Otkrila je i da će ju u Istanbul pratiti Gospodin Savršeni,  Goran Jurenec,  koji živi u Njemačkoj i s kojim je u vezi na daljinu.

Sudionica reality showova 'Gospodin Savršeni' i 'Superpar', Hana Rodić, otkrila je da stvarno ide na plastičnu operaciju grudi i to u Istanbul.

- Idući mjesec idem na operaciju u Istanbul - odgovorila je Hanan pratiteljima koji nisu bili sigurni ide li ona stvarno na operaciju.
Pratitelji su je kasnije pitali kako se odlučila na operaciju i što će joj to.

- Želim to već dugo, a razlog zašto sam to javno podijelila je taj što mi sigurno neće narasti u teretani. To će biti moja prva operacija i žao mi je što je u Hrvatskoj to još uvijek tabu tema - odgovorila je Rodić znatiželjnicima.

Hana tvrdi da nikada ništa do sada na sebi nije korigirala. Otkrila je i da će ju u Istanbul pratiti Gospodin Savršeni,  Goran Jurenec,  koji živi u Njemačkoj i s kojim je u vezi na daljinu. 

Pogledajte gdje su i što danas rade dance zvijezde devedesetih:

Ključne riječi

Komentara 4

BE
Bela
15:07 16.05.2019.

i ovako izgleda neopisivo vulgarno

KL
Koka_Loka
07:46 16.05.2019.

Njoj nema pomoci, s cicama ili bez njih...

Avatar Grunf
Grunf
20:04 15.05.2019.

bez brige na kosovu to nije tabu tema,a i vraća se svojim korjenima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije