Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO ĆE REĆI HANA

'Gospodin Savršeni' završio u krevetu s Playboyevom zečicom

Hana i Gioran
Foto: Instagram
1/4
03.05.2019.
u 16:53

Hana Rodić i Goran Jurenec u vezi su od završetka snimanja showa u kojem su se upoznali, a trenutno su razdvojeni zbog Goranovih poslovnih obveza u kojim on očito uživa.

Goran Jurenec (39), kojeg je publika imala priliku upoznati kao "Gospodina Savršenog", ima pune ruke posla.

Trenutno se nalazi u Berlinu, gdje je odradio vruće snimanje sa zgodnim modelom, 31-godišnjom Veronikom Klimovits. Goran je na svom Instagramu s pratiteljima podijelio da se radi o snimanju za donje rublje, a znatiželjnim fanovima kratko je pokazao i jednu od snimljenih fotografija. Njegova djevojka, Hana Rodić, za to vrijeme sama je u Zagrebu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srećo moja... #bebo #youandme #bakicamoja

A post shared by Goran Jurenec (@goran.jurenec) on

 

Atmosferu sa seta podijelila je i Veronika, Playboyeva zečica i Miss travnja njemačkog izdanja časopisa. U pauzi od snimanja, stavila je snimku u crvenom donjem rublju. Nakon završenog snimanja, Goran se uputio na sastanak i obećao da će se uskoro javiti s više detalja vezanih uz njegov projekt, "Model up your life".

Za to vrijeme, Hana je imala organiziran svoj prvi meet up s fanovima u jednom zagrebačkom kinu.

Komentara 7

RI
rikavac
19:10 03.05.2019.

Bljak Fuj

AD
adler77
17:07 03.05.2019.

Vraga je sama, moze se prašit kad hoce

MO
morska
18:50 03.05.2019.

Nit je ona njemu djevojka, nit je on decko. Hana, nadam se da pametno ulazes zaradu, treba odglumit curu tom narcisu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije