Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Funky zimovanje

Gwen Stefani uživa sa sinom Kingstonom u ludoj vožnji u gumi

Gwen Stefani
Pixsell
31.01.2011.
u 17:23

I za jurnjavu po snijegu pjevačica je nanijela crveni ruž, svoj zaštitni znak koji joj je nedavno osigurao novi posao

Moderna mama, pjevačica i dizajnerica Gwen Stefani s djecom i suprugom Gavinom zimuje u Mammoth Lakesu. A dok je Zuma bio s tatom u restoranu, Gwen i stariji sin Kingston spustili su se niz padinu u tzv. funky gumi. I za jurnjavu po snijegu pjevačica je nanijela crveni ruž, svoj zaštitni znak koji joj je nedavno osigurao novi posao.

Naime, Gwen je postala zaštitno lice tvrtke L'oreal za koju će promovirati jarkocrvene usne.

– Još kao dijete bila sam ovisna o kozmetici. Kad bih posjetila neku svoju prijateljicu, prvo što bih je zamolila jest neka pita svoju mamu možemo li se igrati s njezinom odjećom i šminkom. I danas sam jednako luda za tim stvarima kao i kad sam imala deset. Imam tonu šminke kod kuće. Uz to sam vrlo tašta, opsjednuta ljepotom – zaključuje Stefani dodavši da kao tinejdžerica nikad nije izlazila iz kuće bez ''kilograma'' šminke na licu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije